Big Green Egg

Big Green Egg är världens största producent av högkvalitativa keramiska kolgrillar i kamado-stil. När du köper en Big Green Egg kolgrill kan du vara säker på att du får en kolgrill av väldigt hög kvalitet.
We can't find products matching the selection.
Big Green Egg

Big Green Egg

Big Green Egg är världens största producent av högkvalitativa keramiska kolgrillar i kamado-stil. När du köper en Big Green Egg kolgrill kan du vara säker på att du får en kolgrill av väldigt hög kvalitet. Inspirationen till kolgrillarna kommer ursprungligen från Japan och Kina där man använt sig av de så kallade Kamadogrillarna i över 3000 år. Big Green Egg står ensamt som den mest mångsidiga grillen på marknaden. Från apetitretare till förrätter och desserter, kommer Big Green Egg överstiga alla dina förväntningar på kulinarisk perfektion. 

Stabil temperatur för grillning året runt

Eftersom grillen är så pålitlig kan du njuta av grillning året runt på Big Green Egg. Utomhustemperaturen påverkar inte kolgrillens temperatur. De två justerbara ventilationsöppningarna gör att du kan reglera temperaturen noggrant och hålla grillen på just den temperaturen du vill ha. Med ett temperatursintervall på 70-350 grader kan Big Green Egg användas för alla typer av matlagning, inklusive klassisk grillning, bryning, sjudning, långkok, bakning och rökning.

Grilltillbehör och grillredskap för rolig grillning

När Big Green Egg har utvecklats genom åren har betydande förändringar gjorts för att ligga i framkant när det gäller grillning, grilltillbehör och grillredskap. Detta har resulterat i ett brett utbud av grilltillbehör som gör vardagsgrillningen lite enklare och roligare. I grillsortimentet ingår bland annat briketter till kolgrill, olika gjutjärngaller, rökspån, rökflis i smaker som pecan och hickory, bakstenar i olika storlekar, grilltermometer och en uppsjö av olika grillredskap som stekspade, marinadpensel, grilltång och mycket mer. I sortimentet ingår även gjutjärnsgrytor som gör att du kan använda grillen till i princip all matlagning. Big Green Egg är verkligen den ultimata matlagningsupplevelsen!

Kolgrillar för livsnjutaren

Låt livet smaka gott! Big Green Egg utmärker sig tydligt som den mest mångsidiga grillen på marknaden och med 7 olika storlekar kan du enkelt hitta den kolgrillen som passar just din smak och behov. Gå med i Big Green Egg-familjen redan idag!

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.