Oscarssons

Oscarssons Möbel, grundat 1986 av Lennart Oscarsson, är ett svenskt möbelföretag där Lennart själv står bakom designen av möblerna. De skapar möbler som är lika anpassade för hemmiljöer som för kontor och offentliga platser. Med fokus på rena linjer, enkel formgivning och hållbara material, produceras möblerna från idé till färdig produkt i deras fabrik i Ruda, Småland.

Deras breda sortiment består av möbler tillverkade huvudsakligen i massivt trä, ofta kombinerat med slipat stål och andra högkvalitativa material. Företagets vision är att hela produktutbudet ska vara enkelt att kombinera, vilket gör det lätt att skapa en harmonisk och funktionell inredning.

 

Möblerna från Oscarssons Möbel utmärks av en klassisk skandinavisk design där trä och metall ger en taktil upplevelse. Deras passion är att skapa vacker och innovativ design som också är funktionell. Genom att använda levande material som blir vackrare med tiden, säkerställer de att varje möbel blir en långvarig och älskad del av ditt hem.

Oscarssons