Beskrivning

Aino från Skagerak är en dubbelsidig spegel i ljus ek – iögonfallande och skulptural i sin design. Den runda ramen är inkilad i en träbotten så att den kan stå som en dekorativ accessoar på vilken yta som helst. Aino ser bra ut på en byrå, hylla eller skåp bredvid en liten växt eller lampa.

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Egenskaper

EAN 5706420094227
Färg Brun
Leverantörens Artikelnummer 1480003
Material Ek
Bredd 16,5
Höjd 6
Längd 23,5