Beskrivning

Anemon från Belid är en lampa i metall. Den här modellen har höjden 48cm och diametern 16 cm. Lampan kommer med svart eller vit sladd och G9 Sockel. Ljuskälla ingår ej. Anemon finns i fyra olika färger.

Varumärke

Belid är ett av Nordens ledande varumärken för belysning. Visionen har sedan starten 1969 var tydlig; att utveckla och tillverka svensk belysning av högsta kvalité. Under åren har gedigen kunskap och erfarenhets etablerats och fokus har hela tiden legat på metallbearbetning. Denna bearbetning har utvecklats och förfinats, medan värnandet av hantverket och grundvärderingarna har bestått.

Detta är något som är genomgående i alla produkter från Belid. De kännetecknas av hantverk, design och kvalité. I sortimentet finns det något för varje rum och miljö med välkända lampor såsom Bullo, Cato, Diablo, Gloria, Picasso och många fler.

Tillverkningen sker i Belids fabrik i Varberg med stor hängivenhet och känsla för hantverk ner till minsta detalj. Formgivning och design görs av egna designers samt utvalda samarbeten. Allt för att säkerställa en kvalitativ produkt från design till utförande, så att lamporna kan användas av flera generationer framöver.

Egenskaper

EAN 7391534276935
Färg Svart
Leverantörens Artikelnummer 400507
Material Metall; Glas
Sockel G9
IP-klass 20
Max Watt 25
Kelvin 2700
Lumen 180
Sladdlängd 3