Beskrivning

Sinne vägglampa är en lampa i metall som finns i olika färger. Finns i färgerna betongstruktur/mässing, betongstruktur/antracit, sandstruktur/mässing, vitstruktur/mässing och vitstruktur/silver. Den här modellen har höjden 17 cm och bredden 13,5 cm. Den har vit sladd och G9 sockel.

Varumärke

Belid är ett av Nordens ledande varumärken för belysning. Visionen har sedan starten 1969 var tydlig; att utveckla och tillverka svensk belysning av högsta kvalité. Under åren har gedigen kunskap och erfarenhets etablerats och fokus har hela tiden legat på metallbearbetning. Denna bearbetning har utvecklats och förfinats, medan värnandet av hantverket och grundvärderingarna har bestått.

Detta är något som är genomgående i alla produkter från Belid. De kännetecknas av hantverk, design och kvalité. I sortimentet finns det något för varje rum och miljö med välkända lampor såsom Bullo, Cato, Diablo, Gloria, Picasso och många fler.

Tillverkningen sker i Belids fabrik i Varberg med stor hängivenhet och känsla för hantverk ner till minsta detalj. Formgivning och design görs av egna designers samt utvalda samarbeten. Allt för att säkerställa en kvalitativ produkt från design till utförande, så att lamporna kan användas av flera generationer framöver.

Egenskaper

EAN 7391534089214
Färg Grå; Mässing
Leverantörens Artikelnummer 583623413
Material Metall; Glas