Bänkdynor

Bänkar är ofta tillverkade i trä eller stål vilket gör att de blir ganska hårda att sitta på. En smart lösning till detta är att köpa en dyna till bänk som gör bänken bekväm att sitta på. Vi har bänkdynor i många olika storlekar och färger.
Visa som Rutnät Lista

33 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

33 produkter

per sida
Minskande ordning
Bänkdynor

Dyna till bänk för en snygg inredning

Bänkar är ofta tillverkade i trä eller stål vilket gör att de blir ganska hårda att sitta på. En smart lösning till detta är att köpa en dyna till bänk som gör bänken bekväm att sitta på. Vi har bänkdynor i många olika storlekar och färger. Du kan bl.a köpa svarta, röda, blåa, marina, och vita bänkdynor hos oss. Och tillsammans med vårt stora sortiment av andra dynor till utemöbler kan du matcha din bänkdyna till dina övriga utemöbler. 

Bänkdynor i olika storlekar

Hos Hulténs finner du många olika dynor till bänk. I vårt stora sortiment av dynor till trädgårdsmöbler finner du bänkdynor som är bl.a. 100, 120,150 och 165 i bredd. De flesta av våra dynor är tillverkade av dralon vilket ger en lång hållbarhet. Vi erbjuder ett stort sortiment av Fritab dynor till bra pris. I vårt sortiment hittar du även dynor till konstrottingsoffa, dynboxar, dynlådor och många fler dynor till trådgårdsmöbler.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.