Bänkdynor

Inred med en snygg bänkdyna

Bänkar är ofta tillverkade i trä eller stål vilket gör att de är ganska hårda att sitta på. En smart lösning till detta är att köpa en mjuk dyna till din bänk som gör den bekvämare att sitta på.

Vi har bänkdynor i många olika storlekar och färger. Hos oss kan du hitta bänkdynor i färger som:

● Svart

● Röd

● Blå

● Marinblå

● Vit

Med vårt stora sortiment av bänkdynor och andra dynor till utemöbler kan du matcha din bänkdyna med dina övriga utemöbler.

Trendiga bänkdynor från kända varumärken

På Hulténs hittar du alltid ledande varumärken som är kända för sin höga kvalitet och vackra design och detta gäller även för dynor till bänken. I vårt unika sortiment hittar du varumärken som:

● Fritab

● Skargaarden

● Hillerstorp

Alla dessa märken har vackra och unika dynor som lyfter bänkens utseende. En snygg bänkdyna ska ju även vara bekväm och därför kan du hitta flera olika storlekar att välja mellan. Med rätt dyna kan du enkelt skapa en mer rå stil eller mjuka upp den befintliga inredningen. Du kan till exempel ha en fluffig och färgglad dyna på en stålbänk för att ge möbeln en behagligare look.

Bänkdynor i olika storlekar

Hos Hulténs hittar du många olika dynor till bänk och stolar. I vårt stora sortiment av dynor till trädgårdsmöbler finner du bänkdynor som är bl.a. 100, 120, 150 och 165 cm i bredd. De flesta av våra dynor är tillverkade av dralon och har lång hållbarhet. Vi erbjuder även ett stort sortiment av Fritab dynor till bra pris.

Säker dynförvaring förlänger hållbarheten

När du har valt din nya bänkdyna är det viktigt att du förvarar den rätt så att den håller så länge som möjligt. Rätt förvaring innebär att dynorna ska förvaras inne under vinterhalvåret och om de inte är vattenavvisande bör de också vara inne under natten på sommaren.

I och med att inte alla har ett stort förråd kan det vara en bra idé att investera i en smidig dynlåda. Med en dynlåda kan du förvara alla andra dynor och kuddar på ett säkert sätt.

Hitta fina dynor till olika möbler

När du handlar möbler till uteplatsen kan du även ta en titt på våra många behagliga soff- och loungegrupper. På Hulténs kan du hitta dynor till alla slags utemöbler och du hittar även vackra dynor till alla soffor hos oss.

Om du vill göra saker lite extra mysiga kan du även lägga till några snygga och härliga kuddar som skapar en skön stämning på uteplatsen.

Köp en snygg bänkdyna på Hulténs

Kika bland vårt fina sortiment och välj mellan färg, form och material för att hitta en perfekt bänkdyna till din uteplats. Du kan även hitta bänkdynor för inomhusbruk hos oss, som t.ex. ett snyggt fårskinn. Vi har extremt många inredningsalternativ i detta stora sortiment och du kan välja de möbler som kompletterar din inredning eller skapar en helt ny och spännande stil.

Scrolla upp och hitta din nya favoritbänkdyna idag. Med rätt uteplats kan du förgylla sommaren och skapa en mysig plats för familj och vänner att samlas på.

Bänkdynor