Soffdynor

Soffdynor till konstrottingsoffor och aluminiumsoffor. Kombinera våra populära soffdynor i olika storlekar så soffdynorna passar till just din soffa. Dynorna har olika bredd och djup samt tillverkas i olika färger. Med nya soffdynor blir din soffgrupp och
Populära filter Shopping Options
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 121

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 121

Sida
per sida
Minskande ordning

Dynor till konstrottingsoffa

Soffdynor till konstrottingsoffor och aluminiumsoffor. Kombinera våra populära soffdynor i olika storlekar så soffdynorna passar till just din soffa. Dynorna har olika bredd och djup samt tillverkas i olika färger. Med nya soffdynor blir din soffgrupp och uteplats nästan som nya. 

Loungedynor för härlig komfort

Loungemöbler är en härlig möbel i sig och förtjänar dynor med en härlig och mjuk komfort. I vårt stora sortiment av dynor till utemöbler hittar du även dynor till din loungegrupp. Vi säljer loungedynor i många olika storlekar och fräger som gör att du kan hitta den perfekta dynan till just din soffgrupp. 

Komplettera med en dynbox

Ett ständigt problem när det kommer till dynorna i en loungegrupp är vart det ska förvaras när man inte sitter i soffgruppen. En bra lösning till detta är att köpa en dynlåda som dynorna kan förvaras i. Vi erbjuder ett stort sortiment av dynlådor och dynboxar i olika material och storlekar. Vare sig det är en dynbox i teak, konstrotting eller aluminium så kan du hitta den hos oss. Vi har ett stort sortiment av dynlådor från bl.a. Brafab, Biohort och Hillerstorp. Välkommen att handla konstrotting dynor och dynlåda hos Hulténs.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.