Soffdynor

Soffdynor till konstrottingsoffa

Här hittar du soffdynor till konstrottingsoffor och aluminiumsoffor. Kombinera våra populära soffdynor i olika storlekar så att dynorna passar till just din soffa. Dynorna har olika bredd och djup samt tillverkas i olika färger. Med nya soffdynor får din soffgrupp och uteplats ett helt nytt utseende.

Gör uteplatsen till den mysigaste platsen i hemmet med snygga och härliga soffdynor som lyfter hela inredningen. På Hulténs har vi ett brett sortiment med många möjligheter och alternativ så att du kan hitta något som passar perfekt för dig och ditt hem.

Lounge- och soffdynor för härlig komfort

Loungemöbler är härliga i sig och förtjänar självklart fina dynor med härlig och mjuk komfort. I vårt stora sortiment av dynor till utemöbler hittar du även dynor till din loungegrupp.

Vi säljer loungedynor i många olika storlekar och färger som gör att du kan hitta den perfekta dynan till just din soffgrupp. Du hittar även fina dynor till din utesoffa här, i alla möjliga storlekar och former. Med en mysig lounge- eller utesoffa har du alltid en behaglig plats ute i trädgården eller på balkongen.

Detta ger dig många mysiga och avslappnande timmar i sommarlugnet som vi alla behöver då och då.

Upptäck stora varumärken inom soffdynor

På Hulténs har vi endast varumärken med hög kvalitet och vacker design för att säkra lång hållbarhet och användning. Här finns något för alla med flera olika stilar och detaljer, därför kommer du garanterat hitta en soffdyna hos oss som passar just din utesoffa eller loungemöbel perfekt.

Här kan du välja mellan flera olika färger och material samt en rad olika varumärken, bland annat:

● Fritab

● Hillerstorp

● Grythyttan

● Brafab

Utöver flera olika varumärken erbjuder Hulténs även soffdynor med mönster och fina färger, så att du kan hitta din favorit.

Härliga soffdynor i mjuka material

När du ska hitta dynor till din soff- eller loungegrupp är det viktigt att de är i ett material som passar både din stil och hur du har tänkt använda dem.. Om du vill ha dina dynor ute under natten är det viktigt att de är vattenavvisande. Om du istället vill ha dynor som är mjuka och lena kan du välja dynor i bomull.

Det är viktigt att tänka på vilka behov man har innan jag väljer dynor, eftersom olika dynor bör tas om hand på olika sätt. Oavsett vilket material du väljer bör de dock alltid förvaras inne under vinterhalvåret.

På Hulténs kan du hitta flera olika material men även en rad olika färger som till exempel:

● Kolgrå

● Mocka

● Off-white

● Svart

● Betonggrå

● Mörkblå

Med alla dessa färger är det enkelt att styla dina utemöbler precis som du vill ha dem.

Så här kan du styla dina soffdynor

Att styla och inreda din uteplats är en rolig och mysig aktivitet. Om du redan har möbler och bara ska komplettera med soffdynor kan du jobba med de färger du redan har. Om du ska styla en uteplats från grunden har du nästan all frihet i världen.

Olika sorters soffdynor kan ge din uteplats och soffgrupp ett mjukare utseende eller göra att möblerna får en mer rå känsla. Om du till exempel har en kall och rå soffa i aluminium eller stål kan det vara jättefint att matcha med en tjock och mysig dyna i naturnära och nedtonade färger.

Om du har en teaksoffa eller rottingsoffa är det klassiskt att matcha med vita soffdynor, vilket då ger möblerna en mer stilren känsla som ser extra inbjudande ut.

Komplettera med en dynbox

Ett ständigt problem när det kommer till dynorna i en loungegrupp är hur de ska förvaras när man inte använder soffgruppen. En bra lösning till detta är att köpa en dynlåda som dynorna kan förvaras i.

Vi erbjuder ett stort sortiment av dynlådor och dynboxar i olika material och storlekar. Vare sig det är en dynbox i teak, konstrotting eller aluminium så kan du hitta den hos oss.

Vi har ett stort sortiment av dynlådor från bland annat:

● Brafab

● Biohort

● Hillerstorp

● Cane-Line

● Cinas Classic

● WoodStock

Välj en dynlåda som kompletterar din stil och soffgrupp, då blir den mycket snyggare att ha framme på uteplatsen.

Köp dina nya soffdynor på Hulténs idag

Ta en titt på vårt stora urval av snygga soffdynor och matchande soffor eller loungemöbler nu, och hitta dina nya tillskott till uteplatsen. På Hulténs älskar vi sommaren och att vara utomhus och med de rätta utemöblerna kommer du också älska att sitta utomhus och njuta av vädret.

Ta även en titt bland våra många fina accessoarer som kan öka mysigheten på din uteplats och skapa oförglömliga sommarminnen med familj och vänner. Här hittar du mysiga filtar, fina ljuskedjor, vackra krukor och mycket mer som sätter pricken över i’et i inredningen.

Välkommen att handla soffdynor och dynlådor hos Hulténs idag och låt dig bli inspirerad av en värld av utemöbler. Försköna livet idag och handla soffdynor från Hulténs.

Soffdynor