Förvaring & förvaringsmöbler

Förvaring är ett måste i ett hem och det gör du enklast med förvaringsmöbler. Hos Hulténs kan du hitta det du behöver för att organisera och strukturera upp ditt hem. Vi erbjuder många olika förvaringsmöbler som förenklar din vardag.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 98

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. Erbjudande
    Hunter mediabänk 180 cm svart Artwood
  2. Erbjudande
    Elmwood bokhylla 50 cm från Artwood
    Artwood bokhylla Elmwood 50 cm
    Specialpris 5 990 kr rek. pris 8 730 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 98

Sida
per sida
Minskande ordning
Förvaring & förvaringsmöbler

Förvaring för ditt hem

Förvaring är ett måste i ett hem och det gör du enklast med förvaringsmöbler. Hos oss kan du hitta det du behöver för att organisera och strukturera upp dit hem. Vi erbjuder många olika förvaringsmöbler som förenklar din vardag. I vårt sortiment av förvaringsmöbler kan du hitta vitrinskåp, garderober, skänkar, byråer i många olika stilar. Varför inte en bokhylla från Artwood i massiv ek? Eller en byrå i en härlig vintagestil? Här finns en förvaringsmöbel för alla. 

Praktiska vitrinskåp

I vårt sortiment av förvaringsmöbler hittar du många olika vitrinskåp där du praktiskt kan förvara t.ex. proslin, bäcker och glas. Vi har även lösningar för skoförvaring och klädförvaring. Med våra hyllor, garderober och byråer blir det enkelt för dig att förvara alla dina prylar. 

Vi erbjuder även ett stort sortiment av fåtöljer i alla möjliga utföranden som du snyggt kan matcha med ett vitrinskåp.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.