Möbler

Möbler och heminredning hos Hulténs

Handla möbler och inredning från välkända varumärken. Hos Hulténs finner du ett handplockat sortiment av hög kvalitet från välkända varumärken och erkända designers. I vårt sortiment finner du möbler som rottingmöbler, teakmöbler, stolar, soffor, matbord, matstolar till husets alla rum. Här handlar du möbler som soffbord, vitrinskåp, skrivbord och mycket mer i högkvalitativa material. Inredning är verkligen en konst och oftast är det trevligt att få till en egen prägel i sin inredning. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av Artwood & Sika Design möbler. Vi har även ett utvalt sortiment av heminredning. Här kan du hitta plädar, ljuslyktor, lampor, hyllor, krukor, prydnadskuddar och mycket mer. Hos Hulténs hittar du även ett stort sortiment av utemöbler. För att se alla våra trådgårdsmöbler - klicka här!

Soffor och fåtöljer för ditt hem

Vi erbjuder ett stort och noga utvalt sortiment av inomhusmöbler från välkända varumärken. På Hulténs kan du köpa möbler som soffbord, fåtöljer, skrivbord, vitrinskåp och mycket mer. Här handlar du möbler från högkvalititativa leverantörer med bra garantier. Ett unikt soffbord från Artwood? Eller kanske Artwood lampor till vardagsrummet? Vi är säkra på att du kommer hitta någon inredning som faller dig i smaken. Om du inte lyckas hitta det själv så är vår trevliga kundtjänst tillgänglig under veckans alla dagar. Välkommen att handla möbler och heminredning hos Hulténs.

Marmorbord och soffbord

Hos Hulténs hittar du även ett stort sortiment av soffbord och marmorbord. Vi brinner för att hitta det där extra och ett marmorbord kan verkligen vara något extra. Ett marmorbord är för tillfället ett väldigt trendigt bord men det är även ett väldigt unikt soffbord. Då det är tillverkat av natursten är borden aldrig exakt likadana. Här hittar du även sidobord, konsolbord och matbord för att skapa ett unikt hem.

Möbler