Leather Master

Läder rengöring & skydd mini 2 x 100 ml

266 kr 295 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
266 kr 295 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Leather Master
Lev.art nummer 1-1500103

Beskrivning

Leather Masters äldsta och mest beprövade kit för möbelvård, innehållande mild rengöring och effektiv skyddskräm för läder. Används för den vardagliga skötseln av anilin, semianilin och täckfärgat läder. Finns i två olika storlekar: Maxi och mini.

Recensioner

Varumärke

Vårda dina möbler med kvalitativa produkter

Leather Master är marknadsledande inom rengöring, skötsel och reparation. Sedan starten 1985 har målet alltid varit att skapa förstklassiga produkter för skötsel av hemmets alla material såsom trä, sten, glas, läder och textil.

I deras breda sortiment hittar man allt från träolja till läderrengöring till stenförseglare och mycket mer för alla behov som finns i ditt hem. Totalt har Leather Master ett hundratal produkter i sitt sortiment och som ledande i branschen uppmuntrar man tanken om att vårda det man har. Leather Master har även ett stort antal videoklipp på hur olika produkter används som gör det enkelt för dig som kund att använda produkterna på ett korrekt sätt för att optimera användningen.

Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige och sedan 2020 är verksamheten ISO-certifierad enligt standard 9001-kvalitet och 14001-Miljö. Miljö, hållbarhet och socialt ansvar är något som Leather Master arbetar aktivt med.

Vi på Hulténs är glada över att kunna erbjuda Leather Masters fulla sortiment till våra kunder för att underlätta skötsel och rengöring av deras möbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 295,00 kr

Specifikationer

Märke Leather Master
Lev.art nummer 1-1500103