Soffor

Hos Hulténs hittar du många olika typer av soffor. Söker du t.ex. en skinsoffa, hörnsoffa, divansoffa eller en klassisk tygsoffa så finns det alternativ hos oss. Se vårt stora utbud nedan.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 69

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 69

Sida
per sida
Minskande ordning
Soffor

Soffor i olika stilar

Hos Hulténs hittar du många olika typer av soffor. Söker du t.ex. en skinsoffa, hörnsoffa, divansoffa eller en klassisk tygsoffa så finns det alternativ hos oss. En vacker soffa i rotting är alltid ett trevligt alternativ för den inglasade balkongen eller verandan. Även i TV-rummet eller sovrummet kan en liten soffa vara en bra lösning för en vacker inredningsdetalj och sittplats. Har du mycket plats i ditt hem kanske en soffgrupp med soffor och fåtöljer är ett bra alternativ. Med våra olika stilar på både soffa och fåtölj kan du med all sannolikhet hitta en trevlig soffgrupp till din yta. Hos Hulténs har vi många olika stilar. Här finns bland annat soffor i sammet, howard soffor, skinnsoffor och kökssoffor. En sammetssoffa kan ge en väldigt mysig stämning i din inredning och en kökssoffa kan vara en mycket praktisk lösning i köket. 

Är du inte ute efter en inomshussoffa så har vi även ett stort sortiment av konstrottingsoffor

Köp nästa soffa hos Hulténs

Att handla soffa hos Hulténs är enkelt. Du kan sitta hemma i lugn och ro och välja ut soffan som passar bäst hemma hos dig. Skulle du vara osäker på något om den möbeln du är intresserad av så finns vår trevliga kundtjäsnt tillgängliga alla dagar i veckan och hjälper dig gärna att hitta rätt. Hos Hulténs handlar du soffor av hög kvalité med 2 års garanti. Vi vill även passa på att tipsa om vårt stora sortiment av bord och stolar

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.