Soffor

Soffor i olika stilar

Hos Hulténs hittar du många olika typer av soffor. Söker du t.ex. en skinnsoffa, hörnsoffa, divansoffa eller en klassisk tygsoffa så finns det alternativ hos oss. En vacker soffa i rotting är alltid ett trevligt alternativ för den inglasade balkongen eller verandan. Även i TV-rummet eller sovrummet kan en liten soffa vara en bra lösning för en vacker inredningsdetalj och sittplats. 

Har du mycket plats i ditt hem kanske en soffgrupp med soffor och fåtöljer är ett bra alternativ. Med våra olika stilar på både soffa och fåtölj kan du med all sannolikhet hitta en trevlig soffgrupp till din yta. 

Här hittar du ett brett urval av soffor från flera ledande märken. Se exempelvis soffor från:

  • Brafab
  • Sika Design
  • Artwood
  • Cane-Line

 

Hos Hulténs har vi många olika stilar. Här finns bland annat soffor i sammet, howard soffor, skinnsoffor och kökssoffor. En sammetssoffa kan ge en väldigt mysig stämning i din inredning och en kökssoffa kan vara en mycket praktisk lösning i köket. 

Är du inte ute efter en inomshussoffa så har vi även ett stort sortiment av utesoffor till trädgården.

 

Mittpunkten i vardagsrummet

Soffan är kontaktpunkten i våra vardagsrum och det är vad vi sjunker in i slutet av en tuff dag, så det är viktigt att din soffa är precis rätt. Bläddra i vår soffkollektion för ett fantastiskt urval. Komfort är en nyckelfaktor, men det är också värt att komma ihåg att den stil du väljer kommer att ha stor inverkan på ditt vardagsrums övergripande utseende.

Från det traditionella stilar till det mer moderna har vi samlat ett brett utbud av fantastisk design av hög kvalitet; det finns något här som passar alla behov och alla budgetar.

Om du fortfarande inte vet vilken typ av soffa du vill ha är du varmt välkommen att bli konsulterad av vår hjälpsamma kundtjänst som kan leda och tipsa.

 

Behöver du en liten eller stor soffa?

Det är verkligen viktigt att ta hänsyn till hur mycket utrymme du har tillgängligt i ditt vardagsrum. Om du bor i en mindre lägenhet eller en stuga med kompakta rum, vill du inte välja en soffa som dominerar utrymmet och lämnar lite utrymme för andra möbler som ett soffbord eller förvaring. 

Detta är särskilt viktigt om du vill ha modern minimalism med din inredning, i vilket fall du vill skapa en illusion av utrymme och en avslappnande, zen-liknande miljö. Om rummet är smått kan du se vårt urval av 2-sitssoffor för att hitta den perfekta passformen.

Om ditt vardagsrum är stort eller har högt till taket är proportionen nyckeln till harmoni; en för liten soffa kommer att se vilse ut i ett stort rum. Därför är våra 3-sitssoffor förmodligen den rätta vägen att gå. 

En 4- till 5-sitssoffa är också ett utmärkt val om du har lyxen att ha mycket utrymme att fylla; dessa rymliga soffor är det ultimata valet för dem som älskar att sjunka ner i en stor och härlig soffa.

 

Trendiga och klassiska loungesoffor

Vill du se till att ditt vardagsrum ser trendigt och stilrent ut? Det går inte att förneka att grå och beige är trendiga färger, så ta en titt på vårt vackra sortiment av gråa och beiga soffor. Från mörk antracit till sandfärgad beige - vad du än letar efter kommer du säkert att hitta här. 

Och du hittar en rad olika stilar och tyger - överväga en snygg lädersoffa med rena, kantiga linjer för att skapa en modern och lite futuristisk känsla i ditt vardagsrum. Eller vad sägs om våra sammetsoffor för att ge en aning överflöd och glamour? 

Sammet ger värme, struktur och en touch av lyx oavsett vilken färg du väljer - och en klassisk ryggstil med knäppta armar är ett tidlöst elegant val.

 

Härliga fåtöljer som passar perfekt till soffan

När det gäller sittplatser i vardagsrummet handlar det inte bara om soffor - ta en titt på vårt fantastiska urval av fåtöljer och stolar. Tillägget av en fåtölj är perfekt om ditt vardagsrum inte är tillräckligt stort för en stor soffa, men ser lite tom ut med bara en liten soffa. 

Eller varför inte välja en av våra snygga bänkar och pallar? Det är perfekt med en fin fotpall till soffan om man har en liten soffa. Då kan man sträcka ut benen och sjunka helt ner i soffan trots storleken.

 

Köp nästa soffa hos Hulténs

Att handla soffa hos Hulténs är enkelt. Du kan sitta hemma i lugn och ro och välja ut soffan som passar bäst hemma hos dig. Skulle du vara osäker på något om soffan du är intresserad av så finns vår trevliga kundtjänst som gärna hjälper dig att hitta rätt. 


Hos Hulténs handlar du soffor av hög kvalité med 2 års garanti. Vi vill även passa på att tipsa om vårt stora sortiment av bord och stolar.

Soffor