Utemöbler

Utemöbler 

På denna sida kan du välja vilken typ av utemöbler du vill ha samt bläddra bland alla våra material och leverantörer.

Hos oss på Hulténs finner du ett av Skandinaviens största utbud av utemöbler. Vi har utemöbler till dig oavsett om du letar nya möbler till uteplatsen, uterummet eller balkongen. Vi försöker att ha ett stort och brett sortiment av utemöbler i olika material för alla smaker. 

Här kan du hitta allt inom utemöbler:

  • Loungemöbler
  • Matgrupper
  • Soffgrupper
  • Balkongmöbler
  • Cafémöbler 
  • Och mycket mer!

 

Vi har över 4000 produkter som hjälper till med att göra uterummet den bästa platsen i hemmet, så du kan garanterat hitta allt till ditt hem här hos Huténs.

Tillsammans med våra leverantörer har vi en enorm erfarenhet av utemöbler och kan ständigt erbjuda ett kvalitativt och uppdaterat utbud till konkurrenskraftiga priser. Som kund kan du dessutom få hjälp med snabb leverans av dina nya utemöbler och loungemöbler från oss.

Önskar du att se våra utemöbler och sortera på material ska du gå till kategorin Trädgårdsmöbler, här finns även information om materialen.

 

Trädgårdsmöbler från ledande varumärken

På Hulténs erbjuder vi ett stort urval av trädgårdsmöbler från världens ledande varumärken. I våra kollektioner finner du utemöbler från Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Dedon, Skagerak, Skargaarden, Sika Design, Fatboy och många fler. Vi erbjuder också ett stort sortiment av utemöbler i teak, konstrotting och aluminium. Du ska känna dig trygg när du köper en trädgårdsmöbel från Hulténs och du har alltid möjlighet att betala efter vi har levererat dina trädgårdsmöbler. 

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. 

Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. 

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Några av nordens största märken inom utemöbler

Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det finns ingen tvekan om att Brafab levererar möbler med kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, kvalité och design. Idag är Brafab en av nordens största distributörer av utemöbler.När du köper en möbel från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga genomtänkt. Materialet ska hålla att både slitas på, titta på & såklart sitta i.

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä.

När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. 

Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Utemöbler för uteservering

Hos Hulténs finner du även utemöbler för cafe, restaurang eller någon annan uteservering. Vi har många olika typer av cafémöbler, matgrupper och soffgrupper som kan passa in hos i ditt hem. Förutom utemöbler säljer vi även parasoller. Med marknadsledande leverantörer som Glatz och Umbrosa kan vi leverera en skräddarsydd lösning för din uteservering. Inspireras av sommarmöbler, parasoller och dynor till utemöbler hos Hulténs.

 

Utemöbler som tål vind och väder

Som tur brukar vädret i Sverige vara relativt enkelt att ha att göra med. För det mesta är våra största hot regn, vind och frost. Men om möbler ska stå utomhus hela året, då är det viktigt att man tar hand om dem korrekt. Under ett år skiftar vädret sig en hel del, och våra möbler ska kunna klara allt, men ibland kan de behövas lite hjälp. 

Se möbelskydd här hos Hulténs, vi har allt till alla slags möbler som står utomhus. Se på mäbelskyff för soffor, grillar, parasoller, bord och mycket mer. 

 

Billiga utemöbler 

Hos Hultén strävar vi alltid efter att kunna erbjuda något för alla, därför kan du alltid hitta utemöbler i olika prisklasser här. I vårt stora sortiment kan du garanterat hitta möbler och inredning som både passar din personliga smak, men även din plånbok. 

 

Uterum 

Om du ska inreda ett uterum kan du prioritera annorlunda, då möblerna inte behöver klara av utomhusmiljön. Här kan du hitta snygga möbler som sätter design i första prioritet. Se både modern och trendig design, men också klassiska stilar som har stått tidens test. Här hittar du allt du behöver för att göra ditt uterum extra mysigt och inbjudande. 

 

Handla hos Hulténs idag

Hulténs är en av nordens största återförsäljare av utemöbler. I våra butiker kan du se, provsitta och titta på stora delar utav det stora sortiment tillsammans med många andra trädgårdsmöbler från ledande varumärken. Här kan du ta en kaffe, prata med våra säljare och inspireras av olika utomhusmiljöer. 

Du kan även köpa utemöbler och dynlådor till bra och billiga priser här på vår hemsida, här samlar vi hela sortimentet och du kan få en snabb leverans i hela Sverige med en rad olika betalningsalternativ. Välkommen att handla dina nya utemöbler hos Hulténs idag.

Utemöbler