Utemöbler

Populära filter Shopping Options

Typ av grill

  1. Eldstad 1 Artikel
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 4253

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 4253

Sida
per sida
Minskande ordning
Utemöbler

Utemöbler

På denna sida kan du välja vilken typ av utemöbler du vill ha samt bläddra bland alla våra material och leverantörer. Hos oss på Hulténs finner du ett av Skandinaviens största utbud av utemöbler. Vi har utemöbler till dig oavsett om du letar nya möbler till uteplatsen, uterummet eller balkongen. Här kan du hitta soffa, utebord, hammockar och mycket mer. Vi försöker att ha ett stort och brett sortiment av utemöbler i olika material för alla smaker. Tillsammans med våra leverantörer har vi en enorm erfarenhet av utemöbler och kan ständigt erbjuda ett kvalitativt och uppdaterat utbud till konkurrenskraftiga priser med moderna och klassiska möbler. Som kund kan du dessutom få hjälp med snabb leverans av dina nya trädgårdsmöbler och loungemöbler från oss.

Önskar du att se våra utemöbler och sortera på material ska du gå till kategorin Trädgårdsmöbler här samlar vi soffor, stolar, utebord och mycket mer i material som rotting, teak, furu, konstrotting och mycket mer.

Trädgårdsmöbler från ledande varumärken

På Hulténs erbjuder vi ett stort urval av trädgårdsmöbler från världens ledande varumärken. I våra kollektioner finner du möbler från Brafab, Artwood, Cane-Line, Grythyttan Stålmöbler , Dedon, Skagerak, Skargaarden, Sika Design, Fatboy och många fler. Vi erbjuder och ett stort sortiment av utemöbler i teak, konstrotting och aluminium. Här finns härliga solstolar för lata dagar i solen, matbord och stolar för sommarens måltider, parasoll som skyddar dig från solens strålar och mycket annat för en lyckad sommar utomhus. Vad är bättre än att ligga i en hammock eller en hängmatta och göra ingenting efter en hård arbetsdag? Och vad är skönare än att sitta i en skön däckstol en sommarkväll och bara njuta av livet? Vi har sköna och bra sommarmöbler som gör sommaren ännu bättre. Du ska känna dig trygg när du köper en trädgårdsmöbel från Hulténs och du har alltid möjlighet att betala efter vi har levererat dina trädgårdsmöbler.

Utemöbler för uteservering

Hos Hulténs finner du även möbler för cafe, restaurang eller någon annan uteservering. Vi har många olika typer av cafémöbler, matgrupper och soffgrupper som kan passa in hos din verksamhet. Förutom utemöbler säljer vi även parasoller. Med marknadsledande leverantörer som Glatz och Umbrosa kan vi leverera en skräddarsydd lösning för din uteservering. Inspireras av sommarmöbler, parasoller och dynor till utemöbler hos Hulténs. För den mindre uteplatsen eller balkongen har vi gott om inredning och balkongmöbler. I våra butiker kan du se och provsitta många av våra möbler. Här kan du ta en kaffe, prata med våra säljare och inspireras av olika uterumsmiljöer. Du kan även köpa utemöbler till bra och billiga priser här på vår hemsida och du kan få en snabb leverans i hela Sverige med en rad olika betalningsalternativ. Välkommen att handla nya utemöbler hos Hulténs!

Vi erbjuder även ett stort sortiment av möbler för inomhusbruk. Du hittar dessa under kategorin möbler.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.