Möbelskydd

Smarta överdrag till utemöbler

Behöver du ett formsytt möbelskydd eller möbelöverdrag till utemöbler och loungemöbler eller är du trött på att använda presenning varenda gång du behöver skydd till utemöbler? 

Genom att använda ett möbelskydd eller möbelöverdrag kan du spara mycket tid i form av underhåll, speciellt när det gäller trädgårdsmöbler i olika träslag. I vårt sortiment av möbelskydd och möbelöverdrag finner du skydd till trädgårdsmöbler som matgrupper, soffgrupper, loungemöbler och loungegrupper. 

På denna sida finner du möbelskydd som är bra som skydd till utemöbler när du inte använder dem som exempelvis: 

  • Loungemöbler
  • Matgrupper 
  • Soffgrupper 
  • Modulsoffor
  • Hammock
  • Solsängar
  • Parasoller
  • Däckstolar

 

Vi har också möbelskydd från Brafab hemma för snabb leverans!

 

Vattentäta möbelskydd 

I vårt stora sortiment av överdrag till trädgårdsmöbler har vi även vattentäta alternativ. Med ett möbelskydd från AeroCover kan du säkerställa att dina utemöbler inte blir blöta. AeroCover möbelskydd håller även en väldigt hög färgäkthet, vilket gör att överdraget inte bleks i första hand. 

I sortimentet finns överdrag till bord, stol, soffa, hörnsoffor, grill och mycket mer. Välkommen att handla ditt utemöbel överdrag hos Hulténs.

 

Det finns inte dåligt väder med rätt överdrag

Trädgårdsmöbler är ett måste på din uteplats för att göra det till ett utrymme där du verkligen kan koppla av, varva ner och njuta av din trädgård till fullo. 

Men nyckeln är komfort - och det är viktigt att ta hand om dina utemöbler och skydda dem från väder och vind. Det är där vårt fantastiska utbud av överdrag till utemöbler kommer in. 

Våra överdrag finns i en mängd olika stilar och storlekar - så oavsett om du vill täcka över din L-formade soffgrupp eller skydda ett rundt cafébord och stolar, kan du vara säker på att hitta exakt vad du behöver bland våra väderbeständiga överdrag.

 

Möbelskydd och överdrag till alla möbler

Letar du efter hammocktak eller hammockskydd? På Hulténs har vi också allt som krävs på den fronten - och du är på rätt plats för ett fantastiskt urval av hammock tillbehör. 

Din uteplats är den perfekta platsen för uteservering och middagar, så ta en titt på vårt sortiment för att hitta den perfekta lösningen för dig.

 

Köp dina möbelskydd till utemöbler på Hulténs idag

Kolla in vårt breda utbud av tak till paviljongen också. Det här är precis vad du behöver för att verkligen slappna av i din trädgård på soliga dagar när man helst vill läsa en bok i skuggan.


Det enda som saknas då är själva möblerna, vilket du självfallet också hittar på Hulténs! Ta en titt på det fina och breda sortimentet för utemöbler, där hittar du allt från behagliga loungegrupper, stora matgrupper och rymliga hammockar till praktiska cafébord och stolar till mindre utrymmen eller balkonger.

Möbelskydd