Platinum Aerocover

Pelare med 8 vikter universal

386 kr 429 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
386 kr 429 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Platinum Aerocover
Färg Grå
Material Polyester
Höjd 50 cm
Lev.art nummer 7810

Beskrivning

Att skydda dina utemöbler med ett möbelskydd är ett bra sätt att förlänga deras livslängd samtidigt som du minskar underhållsbehovet. Men det är viktigt att se till att vattnet rinner av skyddet och inte bildar pölar på dina möbler. När det samlas vatten på skyddet kan ytan inte andas, vilket kan leda till kondensbildning och skador på möblerna. För att undvika detta problem finns det ett praktiskt set med stådpelare och vikter som passar till alla typer av möbelskydd.

 

Placera stådpelaren i mitten av bordet innan du täcker möbeln med skyddet och fäst sedan vikterna längst ner på skyddet för att hålla det på plats över möbeln.

Observera att sand inte ingår i vikterna.

Recensioner

Varumärke

Vattentätt möbelöverdrag i premiumkvalité!

Platinum Aerocover är ett nederländskt varumärke som specialiserar sig på möbelskydd till alla dina utemöbler. Från parasoll och grill till större matgrupper och soffgrupper. Det som gör Platinum Aerocovers möbelskydd unika är att tyget är vattentätt samtidigt som de andas för att förhindra mögel och reducera kondens. Materialet som används är genomfärgat polyester istället för PVC som är vanligt förekommande på just möbelskydd.

Vi rekommenderar starkt Platinum Aerocover för att skydda dina utemöbler. Tack vare sitt stora sortiment med flertalet olika storlekar är det lätt att hitta skyddet som passar just din utemöbel. Ett möbelskydd utav premiumkvalité är en smidig lösning för att förhindra onödigt slitage från väder och vind samt erbjuder ett bra skydd under vinterförvaringen.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 386,10 kr

Specifikationer

Märke Platinum Aerocover
Färg Grå
Material Polyester
Höjd 50 cm
Lev.art nummer 7810