AeroCover

Dynväska 175x80cm

869 kr
Mer info
Fåtal kvar

Beskrivning

Skydda dina dynor mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden med en dynväska från Aerocover. Aerocover dynväskor är det perfekta valet för att förlänga livslängden och bevara skönheten hos dina utomhusdynor. Dessa väskor är tillverkade med högkvalitativt material som är speciellt utformat för att hålla dina dynor torra och skyddade mot elementen.

Då dynväskan har blixtlås är den inte helt vattentät, vi rekommenderar att den står under tak.

Fördelar med AeroCover

  • - Enkel att använda och tar inte stor plats när de inte används.
  • - Starkt och hållbart material med bra färgäkthet.
  • - Inklusive två blixtlås och stor öppning för enkel åtkomst till dynorna. 
  • - Två förstärkta handtag

Varumärke

Vattentätt möbelöverdrag i premiumkvalité 

Aerocover är ett nederländskt varumärke som specialiserar sig på möbelskydd till alla dina utemöbler. Från parasoll och grill till större matgrupper och soffgrupper. Det som gör Aerocovers möbelskydd unika är att tyget är vattentätt samtidigt som de andas för att förhindra mögel och reducera kondens. Materialet som används är genomfärgat polyester istället för PVC som är vanligt förekommande på just möbelskydd.

Vi rekommenderar starkt Aerocover för att skydda dina utemöbler. Tack vare sitt stora sortiment med flertalet olika storlekar är det lätt att hitta skyddet som passar just din utemöbel. Ett möbelskydd utav premiumkvalité är en smidig lösning för att förhindra onödigt slitage från väder och vind samt erbjuder ett bra skydd under vinterförvaringen.

Egenskaper

EAN 8717591778929
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 7902
Produkttyp Möbelskydd
Material Polyester
Bredd 175
Höjd 60
Längd 175