Matgrupper

Hos Hulténs finner du ett stort sortiment av stora och små matgrupper. Våra matgrupper finns i olika material som teak, aluminium, konstrotting och mycket mer.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 114

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 114

Sida
per sida
Minskande ordning

Matgrupp till uteplatsen

En matgrupp på uteplatsen bidrar ofta till många härliga dagar utomhus. Med våra utomhusgrupper har du stor valmöjlighet att hitta en matgrupp i rätt mått. Vi säljer matgrupper i alla stolekar - nätta till balkongen och stora som fyller ut vilken trädgård som helst. För att göra det enklare för dig att hitta matgruppen som passar dig har vi ett stort sortiment av utemöbler i konstrotting, teak, stål, aluminium och mycket mer! Förutom matgrupper hittar du även ett stort sortiment av soffgrupper, loungemöbler och loungegrupper hos oss.

Stora och små matgrupper

I vårt breda utbud av matgrupper för utemiljön finns stora som små matgrupper. Detta gör att du kan hitta en liten grupp till balkongen eller en stor grupp till den stora altanen. Våra utebord finns i många olika storlekar. Vi erbjuder bland annat fällbord, utdragbar matbord, teakbord och mycket mer. Inpireras av utegrupper hos Hulténs.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.