Stolar

Stolar för alla tillfällen

På Hulténs erbjuder vi ett stort sortiment av stolar för ditt hem. En stol kan placeras var som helst. Ibland kanske stolen inte behöver ha en funktion utan den ska bara vara fin att titta på och fungera som en inredningsdetalj. En snygg karmstol kan fungera på mängd olika områden i hemmet, t.ex. i sovrummet till skrivbord, som en läsfåtölj i vardagsrummet eller som matstol i köket. 

Det finns stolar i många olika utföranden och stilar som gör att din inrdening blir ännu mer spännande. Våra stolar är tillverkade av bl.a massiv ek, korg, rotting, tyg, skinn och många fler material. 

Vi erbjuder även ett stort sortiment av Soffor, matbord, soffbord.

 

Snygga och praktiska stolar som passar alla matbord

De är ett integrerat tillskott till ditt matbord och en väsentlig del av varje matplats. Oavsett vilken typ av stolar du letar efter, kommer du säkert att hitta något som passar här. 

Kom ihåg att de kommer att ha stor inverkan på det allmänna utseendet och känslan i din inredning, så var noga med att välja rätt.

Naturligtvis finns det en bra anledning till att söka efter stolar som passar perfekt till ditt matbord, om du vill att de ska komplettera det på något sätt. Du kan även skapa en medveten kontrast för att göra ett snyggt avbryt i inredningen. 

Oavsett om du vill använda en ny uppsättning stolar för att förändra utseendet i din inredning, eller om du renoverar allt och vill ha en fullständig röd tråd kan du kolla in vårt sortiment för massor av inspiration och massor av olika alternativ när det gäller sittplatser, styling, förvaring och mycket mer

 

Stolar som passar alla stilar och behov

Ta en titt på vårt fantastiska urval av stolar. Du kan välja snygg sammet om du är ute efter en känsla av lyx och överflöd som alltid är i mode. Eller ett djärv mönster som djurprint som verkligen kommer att uppmärksammas.

 Du kanske letar efter mer mysiga och mjuka linnestolar för att ge en avslappnad och neutral känsla till ditt hem, eller ett par läderstolar för att hålla det enkelt och elegant. 

Alternativt kan du hålla det coolt och fräsch med en grå tygstol eller plaststolar. Dessa kommer att vara mittpunkten runt ditt matbord och de är ett enkelt sätt att liva upp rummet.

Det är enkelt att hitta rätt i detta stora sortiment med varumärken som exempelvis:

  • Artwood
  • Sika Design
  • Brafab
  • Skargaarden
  • Skagerak

 

Och så mycket mer i alla färger, former och storlekar som man kan tänka sig.

 

Skapa din perfekta inredning med rätt stol

Vill du hålla det lite mer klassiskt? Handla vårt fantastiska urval av trästolar för att hitta rätt stol för dig. Kanalisera den mysiga känslan med en klassisk kombination av tvåfärgade stolar med naturligt trä och en kontrastfärg som vit eller svart. 

Eller välj massivt naturligt trä för en fantastisk rustik stil som alltid är varm och välkomnande.

 

Säkerställ hög komfort med rätt stol

Medan vissa av våra trästolar har vadderade säten har andra inte det. Vadderade stolar ger en vackert mjuk rygg och ett övergripande naturligt utseende, men om du vill se till att ditt hushåll och gäster alltid kan sitta i full komfort vid bordet ska du se till att kolla in vårt sortiment av sittdynor

Tänk på slät läder eller konstläder med kromben för en oöverträffad ultramodern stil. Det här ser oklanderligt bra ihop med ett matbord i glas och de är också väldigt lätta att torka rent så att du kan hålla din inredning enkel och modern.

 

Inred med ljusa och neutrala färger

Vill du ha något lite ljusare? Vita stolar är ett fantastiskt alternativ som ger dina rum ljus och upplyftande friskhet. Välj en vit stol med smala träben för en touch av värme, eller håll den cool med kromben. 

Är det istället rena, raka linjer stilar du letar efter, du har kommit till rätt ställe. Då ska du ta en tit på de grå stolarna. Grå är verkligen modern just nu och det är lätt att förstå varför; den är mångsidig, neutral och dess coola toner ser riktigt fantastiska ut mot accenter av färg och varmare trägolv.

 

Hitta dina stolar på Hulténs idag 

Om du letar efter inget mindre än ett perfekt samordnat utseende i ditt hem är det en matchande uppsättning bord och stolar du behöver. Handla vårt sortiment för att hitta en rad olika former och stilar av matgrupper för inomhus- och utomhusbruk. 

Scrolla upp och hitta dina nya stolar i det stora sortimentet och se bland många olika färger, former och material. Du kommer utan tvekan att hitta en stol eller stolar som passar perfekt in i ditt hem och inredning. 

På Hulténs älskar vi sommaren så det är ett plus att många stolar även kan vara utomhus.

Stolar