• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • Fraktfritt 7000:-
Hartford barpall rotting / teak Artwood
Hartford barpall rotting / teak Artwood Hartford barstol kubu grey Artwood

Leverans 3-8 arbetsdagar

Hartford barstol kubu grey Artwood

Leverans 3-8 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
AR08-11515
2 295 kr
Artikelnr
AR08-11515

Hartford barstol i rotting och teak från Artwood. Hartford finns i två utföranden, kubu grey och croco.

  • Barpall i rotting av hög kvalité
  • Stomme i hardwood
  • Rekommenderad för inomhusbruk

Här visar vi Hartford barpall i färgen kubu grey.

Artwoods rottingmöbler finns som soffor, pallar, soffbord och fåtöljer. Alla produkterna i Artwoods rottingsortiment kommer från plantager i Indonesien. Rottingen som används är äkta naturrotting. Naturrotting är ett naturmaterial, vilket gör att varje rottingmöbel är unik i sig.

Leverantörens artikelnummer 08-11515
Varumärke Artwood
Typ Barstol
Färg Grå
Material Rotting, Teak
Bredd (cm) 46
Djup (cm) 49
Sitthöjd (cm) 66
Höjd (cm) 108

Hartford kubu grey är en barpall i rotting och teak från Artwood.

Läs mer »

Material

  • rotting
  • teak

Om artwood

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

Kvalitetsmöbler med hög komfort

När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

Inredning - med en egen prägel

Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.