Soffor

Soffor i olika material

När sommaren kommer kan det vara skönt att inreda altanen med sköna och sittriktiga utemöbler. En trädgårdssoffa är en perfekt utemöbel för detta ändamål. Vi erbjuder ett stort sortiment av utesoffor i olika material och utföranden. Du kan t.ex. hitta konstrottingsoffor i grå, svart och beige eller varför inte en hörnsoffa i klassisk obehandlad teak? Valmöjligheterna är många i vårt sortiment av soffor till uteplatsen.

Här hittar du utesoffor från ledande varumärken som exempelvis:

  • Brafab
  • Cane-Line
  • Hillerstorp
  • Artwood
  • Sika Design
  • Grythyttan
  • Fri Form
  • Skargaarden

Och så många fler populära varumärken som alla levererar utesoffor i hög kvalitet.

 

Bänkar för hela trädgården

I vårt sortiment av trädgårdsmöbler hittar du även bänkar till uteplatsen. En bänk kan skapa en väldigt trevlig känsla i din trädgård. Du kan till exempel ställa en trädgårdsbänk vid din ingång för att välkomna gäster. Våra bänkar finns i många olika material som teak, trä, aluminium, metall, konstrotting vilket ger den en stor valmöjlighet att matcha bänken till just din uteplats.

 

Bänkar och soffor med snabb leverans

Det kan ofta vara tidskrävande och svårt att hitta soffor och bänkar på olika köpcentrum. Därför har vi samlat ett omfattande sortiment av trädgårdssoffor och trädgårdsbänkar i mängder av material och olika färger. 

Här kan du sitta i lugn och ro och klicka fram den soffan du vill ha. Vare sig det är en hörnsoffa, konstrotting soffa, byggbar soffa eller en traditionell 3-sits soffa så är vi säkra på att du kommer finna en utemöbel efter dina villkor. Inspireras av trädgårdsmöbler och utemöbler hos Hulténs.

 

Hur hittar man den perfekta storleken på utesoffan? 

Du har kanske hittat en utesoffa som du bara måste ha. Den lever upp till alla dina förväntningar när det gäller stil och budget men det finns ett enda problem - det passar inte in i den tilltänkta utrymmet. 

Låter det bekant? Innan du går vidare och köper din dröm utesoffa är det viktigt att du mäter och markerar ditt tilltänkta utrymme, så att du får tillräckligt med utrymme för utesoffan och plats för dig att röra dig runt den. Oavsett om du har en liten uteplats eller en större trädgård, erbjuder vi ett brett utbud av trädgårdssoffor som passar dina specifika behov.

Ett annat tips är att tänka på storlek när det gäller hur du ska skydda dina möbler under vintermånaderna. Fråga dig själv, finns det någonstans du kan förvara dina dynor till trädgårdssoffan eller behöver du skaffa ett skydd till hela soffgruppen? Då kan du se dynboxar och möbelskydd här på Hulténs.

 

Hållbara utesoffor i flera år 

Sverige har kanske inte alltid stabilt väder men du borde ha en ganska tydlig uppfattning om visar tecken på regn än sol där du bor. Populära trädgårdsmöbelmaterial som trä och rotting tål inte en konstant regnskur, precis som torra, hetare förhållanden ofta gör utesoffor i mer naturliga material känsliga för splittring. 

Tänk på ditt klimat och ta en titt genom våra beskrivningar av material för utemöbler för att ta reda på bästa praxis för hur du tar hand om varje materialtyp.

 

Tillbehör till utesofforna

Vem sa att inredning bara för inomhus bruk? Din trädgårdssoffa finns där för att skapa ett utomhusutrymme som du älskar att vara i. Och att lyfta utseendet med några viktiga tillbehör är enkelt här på Hulténs.

Lägg till maximal komfort med olika prydnadskuddar. Det ger dig en känsla av komfort så att du kopplar av i soffan. Färgen, formen och storleken är naturligtvis baserat på dina personliga preferenser, men du kan experimentera med texturer, kanske till och med matcha färgen med blommorna i din trädgård.

Om du har valt att inkludera ett bord till din utesoffa i trädgården, är det ett måste att äta utomhus. Då kan du skapa en mysig plats där du kan få en riktig fin middagsupplevelse, och när solen går ner finns det alltid möjlighet att äta vid levande ljus. 

Att köpa ett parasoll är också en bra investering till trädgården. Använd dess stora, rymliga skärm för att ge skugga när solen är för direkt eller till och med som en form av skydd mot solstrålarna.

 

Köp din utesoffa idag 

På Hulténs älskar vi allt inom hem och inredning, och vi vill se till att du gör det också. Därför har vi ett hav olika soffgrupper i vårt sortiment. Med så många valmöjligheter är det enkelt att hitta en utesoffa som passar ditt hem. Med fantastiska produkter från ledande varumärken är du säker på att hitta de rätta utesofforna som passar in i ditt hem.

Soffor