Beskrivning

Lamzac L är en uppblåsbar solstol som du kan använda och ta med dig överallt, från din trädgård till stranden. Sväng den uppblåsbara solstolen genom luften för att fylla den, fäst rull-och-lås-stängningen och slappna av. Ripstop nylon och vattentät beläggning gör den uppblåsbara solstolen till en robust luftfylld väska som är lämplig för utomhusbruk. Använd den medföljande jordstiftssatsen för att säkra din Lamzac L så att den inte flyger iväg.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8719773038418
Färg Blå
Leverantörens Artikelnummer 104599
Produkttyp Solsäng
Material Polyester
Bredd 103
Höjd 62
Längd 110