5 tips till alla husägare inför våren!

Längre och ljusare dagar, värmande solstrålar och fågelkvitter - vårens första dag närmar sig! Vi kan inte vänta längre och har därför samlat ihop några tips till husägare som har pirr i fingrarna att redan nu börja fixa inför våren.

Putsa fönstren!

Vi börjar där inne. När solen äntligen börjar titta fram och strålarna skiner upp rummen, blir det mer påtagligt än någonsin att fönstren är redo för en ordentlig putsning inför våren.  

Städa och rengör uteplatsen

Vi blickar ut, ta tillfället i akt att göra rent trädäcket innan utemöblerna åker fram. När snön äntligen smält är det även dags att börja förbereda trädgården. Räfsa gräsmattan för att ge plats för det nya gräset att växa. Sätt igång med säsongens odling, grönsaker som spenat, rädisa och ärtor är redo att planteras redan tidig vår!  

Börja spåna på nya utemiljöer

Nu när det är städat och klart är det lättare att se om du behöver något nytt i år eller om det finns något du hade behövt komplettera med. Ta dig en titt runt och planera vilka inköp du behöver göra inför våren och sommaren. Kanske vill du skapa en helt ny oas eller ett utekök?  

Titta närmare på våra utekök

Preppa grillen

Rengör grillgallret, fyll på förrådet med grillkol och grillredskap så att grillen står redo när vårens första solstrålar anländer. En saftig hamburgare i vårsolen, kan det bli bättre än så?  

Här hittar du allt till grillen

Investera i en flyttbar solstol

Investera i en riktigt trevlig solstol som är lätt att flytta ut när solen strålar, och lika lätt att flytta in när den försvinner. Det ska vara lätt att ta sig ut i solen och njuta.  

Utforska våra solstolar