KAMPANJER

Upp till 15% på utvalda lagervaror

Just nu har vi upp till 15% på utvalda lagervaror. Fynda bland mängder av utemöbler till kampanjpris och låt din uteplats stå redo när värmen är här. Kampanjen gäller t.o.m. 14/6.

Till kampanjen

15% på Cane-Line

Nu har vi 15% rabatt på hela sortimentet från Cane-Line. Kampanjen gäller t.o.m 5/6.

Till alla varor på kampanj

10% på utvalda varumärken

Nu har vi 10% rabatt på hela sortimentet från Sika-Design, Skagerak, Skargaarden, Fri Form, Fast Design, Pappelina, Fatboy & utvalda produkter från Brafab. Kampanjen gäller t.o.m. 30/6.

Till alla varor på kampanj

Upp till 15% på utesoffor & fåtöljer!

Utforska vårt utbud av utomhussoffor och fåtöljer till förmånliga priser i vår aktuella kampanj! Det är det perfekta tillfället att fynda och skapa en bekväm och stilfull utomhusmiljö. Oavsett om du vill skapa en avslappnad loungeyta på din altan, en mysig läshörna i trädgården eller en plats att umgås med vänner och familj, har vi det du behöver. Kampanjen gäller t.o.m. 14/6.

Till sortimentet

Upp till 15% Delia-serien!

Delia-serien från Brafab är synonymt med högkvalitativa utomhusmöbler som kombinerar ett modernt formspråk med stilfulla detaljer. Tillverkade i aluminium, erbjuder dessa möbler en perfekt balans mellan funktionalitet, komfort och estetik. Möblerna finns i flera härliga färger, vilket ger dig möjlighet att välja den nyans som bäst kompletterar din utomhusinredning och skapar den önskade atmosfären. Kampanjen gäller t.o.m. 14/6.

Till Delia

Upp till 15% på dynor!

Passa på att fynda dynor hos oss just nu! Vi har upp till 15% rabatt på hela vårt sortiment av dynor till utemöbler. Oavsett om du behöver nya dynor till din uteplats, balkong eller trädgård, har vi garanterat något som passar din stil och smak. Kampanjen gäller t.o.m. 14/6.

Till alla dynor

Upp till 15% Turin-serien!

Turin möbelserie från Brafab ger dig möjligheten att skapa din egen personliga utomhusmiljö på ett smidigt sätt. Alla möbler är fällbara och lätta att placera, vilket gör det enkelt att möblera även mindre utrymmen som en balkong. Serien består av flera delar, inklusive stolar, bord och en soffa, som alla kan kombineras på ett sätt som passar dina behov. Kampanjen gäller t.o.m. 14/6.

Till Turin

Upp till 15% på utebord

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Kampanjen gäller t.o.m. 5/6.

Till sortimentet

Upp till 15% på all belysning

Vi erbjuder upp till 15% rabatt på hela vårt sortiment av belysning. Oavsett om du letar efter inomhus- eller utomhusbelysning, har vi det du behöver. Skapa en härlig atmosfär i ditt hem eller ge din trädgård en extra touch av ljus. Kampanjen gäller t.o.m. 14/6.

Till sortimentet

Upp till 15% på solskydd & tillbehör

Vi erbjuder ett brett sortiment av solskydd och tillbehör för att göra din uteplats eller trädgård komplett. Våra solskydd finns i olika storlekar och färger för att passa alla behov och smaker. Oavsett vad du söker har vi något som passar dig och din trädgård. Kampanjen gäller t.o.m. 5/6.

Till sortimentet

Till alla artiklar på kampanj

Utforska vårt stora sortiment på kampanj.

Till produkterna