Ambon – häftig loungegrupp från Brafab

Ambon är en maffig loungegrupp med raka linjer. Mångsidig och komfortabel där man ges möjlighet att bygga sin soffgrupp precis som man själv önskar. God sittkomfort och mysfaktor möter modern aluminium i denna serie. Perfekt för trädäcket eller uteplatsen i den ljuvliga sommarsolen.

 

Loungegrupp med stora valmöjligheter

Den tilltalande Ambon finns i två olika färger på stommen, antracit och vitt. Här bygger man sin egen loungegrupp med hjälp av hörndel och 2-sitsavslut. Detta ger möjlighet till både en hörnsoffa, en större soffa med avslut eller varför inte ett avslut med en hörndel för en lite mindre soffa? Till soffan kommer även ett soffbord i två olika storlekar, ett större som är rektangulärt och ett mindre som är kvadratiskt. Soffborden är försedda med hjul för att enkelt kunna förflyttas och ger dem en självklar plats i ett flexibelt hem.

 

Underhållsfria och kvalitativa utemöbler

Ambons dynor håller hög kvalité och är av olefintyg. Detta bidrar till att dynorna tål solens strålar bättre och bleks i långsammare takt än många andra tyger. Det är även vattenavvisande, vilket gör dynorna mindre känsliga för de lite kyligare sommardagarna. Allt detta utan att kompromissa om komfort och sittvänlighet, så att man kan njuta länge av den härliga sommaren i sin loungegrupp. Stommen i aluminium är inte bara snygg, utan gör att underhållet är minimalt och är enkelt att hålla rent med vatten och lite såpa vid behov.

För att skydda din soffgrupp från väder och vind rekommenderar vi alltid ett passande möbelskydd till soffan. Så att man kan njuta av och ha användning för sina utemöbler ett bra tag framöver.