Amesdale – maffig loungegrupp med komfort & bekvämlighet

Amesdale är en minimalistisk, men bastant loungegrupp från Brafab. Med sin lägre sitthöjd och djupare sits är Amesdale en serie som bjuder in till behaglig och hemtrevlig avkoppling på din uteplats, ditt uterum eller på din altan. De generösa dynorna gör loungegruppen perfekt för sommarens alla tillställningar och fester med sin goda sittkomfort och moderna design med raka, stilrena linjer.

 

Generös loungegrupp för din utemiljö

I serien ingår en 3-sitssoffa, en loungefåtölj och ett soffbord. Soffan är generös i sina mått med stora och bekväma dynor i kvalitativt grått olefintyg som kombineras med seriens loungefåtöljer i samma design. Till dessa kombinerar man snyggt med Amesdales soffbord som har en vacker ovansida i teak. Soffbordet har även en smart nedre hylla i aluminium för förvaring och avlastning. Hela serien har en hållbar stomme i svart pulverlackerad aluminium och finns enbart i detta utförande.

 

Gör loungegruppen mer personlig och skapa en hemtrevlig känsla med olika dekorationer, prydnadskuddar och plädar. Varför inte sätta till fina detaljer i färg som bryter av mot det svarta och gråa i gruppens stomme och dynor?

 

Underhållsfri aluminium & vacker teak

Amesdales stomme är tillverkad i aluminium, vilket gör serien underhållsfri och enkel att sköta. Tvätta av stommen med en fuktig trasa vid behov och möblerna är som nya igen. Soffbordets ovansida i teak kräver lite mer omsorg och här kan ni även välja om ni vill låta teakens vackra gråa färg komma fram eller bevara den gyllenbruna tonen genom inoljning. Oavsett vad ni väljer kräver teaken att denna tvättas av regelbundet för att behålla sin fina finish och utseende. Dynorna är sydda i kvalitativt olefintyg som är ett tyg som gör så väldigt bra för utomhusbruk. Detta då färgen bleks långsammare i solen jämfört med många andra tyger.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd för att förlänga livslängden och minska slitaget.