Apel – en soffgrupp för de mindre ytorna

Apel är en nätt soffgrupp i korgflätad konstrotting från Brafab. Denna soffgrupp gör sig perfekt på balkongen i city eller på den mindre uteplatsen. Den öppna och lätta designen ger ett luftigt och mjukt intryck som kompletteras fint med de bekväma dynorna. Om man vill skapa en mysig plats för avkoppling i det mindre utrymmet är Apel precis vad man letar efter.

 

Perfekta utemöbler för din balkong eller mindre uteplats

Soffgruppen består utav en 2-sitssoffa, en fåtölj och ett soffbord. Det går givetvis utmärkt att kombinera som man själv önskar. Kanske två fåtöljer och ett soffbord eller hela soffgruppen, det är helt upp till dig. Soffbordet har en glasskiva på toppen och en smidig förvaringsskiva av konstrotting under för tillfällig förvaring. Trots soffgruppens nätta storlek har man inte kompromissat med komforten och serien erbjuder både en bekväm sittkomfort och härlig mysfaktor för de långa, fina sommarkvällarna på din balkong eller trädgård. Serien finns en uppsättning som kallas rustik med sandfärgade dynor i hållbart och kvalitativt olefintyg. För att skapa en mysig och trevlig utemiljö med Apel är det enkelt att sätta till dekorationer, kuddar och lyktor för att en personlig touch.

 

Underhållsfri konstrotting för din bekvämlighet

onstrotting är ett tacksamt och underhållsfritt material som passar för utomhusbruk. De högkvalitativa dynorna är i vattenavvisande olefintyg. Olefintyg är även färgat så att tyget bleks långsammare, perfekt för utemöbler. Detta gör att man kan njuta längre av sin fina soffgrupp.

Vi rekommenderar alltid att skydda er soffgrupp och utemöbler med ett passande möbelskydd.