Fläder – loungegrupp i konstrotting från Brafab

Fläder beskrivs som en perfekt balans mellan romantisk, rustik och elegant enligt tillverkaren Brafab. Vi kan inte mer än att hålla med. Denna nätta soffgrupp i konstrotting har en lätt och luftig känsla som passar in på de flesta utemiljöer, lika perfekt för uteplatsen i trädgården som för altanen.

 

Komplett soffgrupp med den perfekta balansen

Loungegruppen säljs som ett set med en 2-sitssoffa, 2 loungefåtöljer och ett soffbord med glasskiva. Här får man allt i ett, både soffa, loungefåtöljer och soffbord. Smidigt och enkelt för er som vet vad ni vill ha. Soffgruppens lätta känsla mannar till avkoppling och lugn i den ljuvliga sommarsolen eller under den svalkande skuggan. Dynornas höga grad av komfort bidrar till att soffgruppen är perfekt för att krypa upp i med en bra bok och njuta av allt vad sommaren har att erbjuda.

Soffgruppen kompletteras fint med olika dekorationer, prydnadskuddar och plädar för att skapa rätt känsla för just er uteplats eller trädgård.

 

Underhållsfritt i vacker konstrotting

Konstrotting är ett underhållsfritt material som är perfekt för utemöbler. Detta gör att soffgruppen är enkel att tvätta av och hålla efter. Dynorna är i högkvalitativt olefintyg som är vattenavvisande och bleks långsammare av solens strålar än vanliga tyger, perfekt för utomhusbruk. Tillsammans bildar dessa material en tålig och hållbar soffgrupp som tåler väder och vind.

Vi rekommenderar alltid att skydda soffgruppen och andra utemöbler med ett passande möbelskydd.