Norrsken – soffgrupp med inomhuskänsla

Norrsken är en härlig och inbjudande soffgrupp från Brafab. Soffgruppen ger samma känsla som en loungesoffa för inomhusbruk, men anpassat för trädgården eller altanen. Soffan ger ett maffigt och bastant intryck samtidigt som den bjuder in till komfort och bekvämlighet. Här är det lätt att föreställa sig många fina sommardagar och kvällar, antingen i trevligt sällskap eller för lite ensamtid tillsammans med en spännande och fängslande bok.

 

Byggbar soffa med fasta dynor

Loungegruppen utgörs av en byggbar soffa med två typer av avslut, där man kan välja mellan med armstöd eller utan samt ett soffbord. Soffgruppen blir på så vis mångsidig och flexibel, där man kan välja vilken design som passar bäst in på just er uteplats. Soffan kombineras snyggt med ett soffbord i aluminium med en 3D-printad glasskiva med en marmorlook.

 

Stommen i aluminium finns enbart i antracit och dynorna som är fasta. Detta gäller både rygg och sittdynorna. De fasta dynorna underlättar, då man slipper att tänka på att ta ut och ta in sina dynor vid användning av soffan. Dynorna är i akryltextil och stoppningen är gjord för utomhusbruk.

 

Det är enkelt att sätta sin egen stil och prägel på loungegruppen genom att använda vackra prydnadskuddar och plädar, vilket även ger en inbjudande och mysig känsla åt din trädgård och utemiljö.

 

 

Underhållsfria utemöbler för din uteplats

Soffgruppens stomme är gjord i underhållsfri aluminium som kräver minimal skötsel. Stommen kombineras med fast dynor i akryltyg med allvädersstoppning. Detta gör att loungegruppen i sin helhet kräver minimalt underhåll. Tyget tvättas enkelt av med textiltvätt vid behov.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd.