Libo

I över 40 år har vi på Hulténs hjälpt våra kunder att skapa underbara uteplatser. Vårt största fokus har alltid varit passionen för utemöbler och att matcha dem med våra kunders specifika önskemål och behov. Därför är vi så glada att nu kunna erbjuda vårt eget möbelvarumärke – LIBO. Libo erbjuder skandinaviska utemöbler till en uteplats du älskar. Vi är övertygade om att livet blir bättre utomhus med bra möbler och utformar därför våra produkter för att tåla alla typer av väder.

För det skandinaviska utelivet

Varje möbel är konstruerad för att klara av skiftande temperaturer, fuktighet och även de tuffaste väderförhållandena samtidigt som de bevarar sin elegans och funktionalitet. Med vår kompetens och passion för design i kombination med noggrannhet för kvalitet, blir våra utemöbler det självklara valet för dig som söker överlägsen kvalitet och estetik i det skandinaviska utomhuslivet.

Life's better outside

Livet är bättre utomhus, och med LIBO utemöbler kan du skapa en plats där du kan koppla av, umgås och njuta av naturens skönhet. Vare sig det handlar om en lugn morgon med en kopp kaffe, en livlig grillkväll med vänner eller en stilla kväll under stjärnorna, är LIBO din partner för oförglömliga stunder på uteplatsen. Utforska LIBO idag och låt oss hjälpa dig att skapa det liv du drömmer om – utomhus.

Under 40 år har vi på Hulténs hjälpt våra kunder att skapa underbara uteplatser. Vårt största fokus har alltid varit passionen för just utemöblemang och matcha det med våra kunders specifika önskemål och behov. Därför är vi så glada att nu kunna erbjuda vårt eget möbelvarumärke – Libo.

Libo erbjuder skandinaviska utemöbler till en uteplats du älskar. Vi är övertygade om att livet blir bättre utomhus med bra möbler och utformar därför våra produkter för att tåla alla typer av väder.
Varje möbel är konstruerad för att klara av skiftande temperaturer, fuktighet och även de tuffaste väderförhållandena samtidigt som de bevarar sin elegans och funktionalitet. Med vår kompetens och passion för design i kombination med noggrannhet för kvalitet, blir våra utemöbler det självklara valet för dig som söker överlägsen kvalitet och estetik i det skandinaviska utomhuslivet.

Stolar
Libo erbjuder stilrena stolar för din uteplats, trädgård eller balkong. Våra trädgårdsstolar finns i aluminium, textilene och konstrotting. I våra stolar kan man sitta länge och avnjuta en middag med sina nära och kära.

Bord
Libo erbjuder matbord i olika material och storlekar. Kring våra matbord finns det rum för samtal, spel och middagar.

Oavsett om du bor i hus eller lägenhet vill vi säkerställa att du hittar rätt utemöbler till din just din uteplats. Gör livet bättre utomhus med en utemöbel från Libo.