Bord

Letar du efter ett utebord, matbord eller utomhusbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 837

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ till 25/4
  Nest soffbord Caneline
 2. KAMPANJ till 25/4
  Mega sidobord från Cane-line
  Cane-Line Mega sidobord
  Specialpris 4 224 kr rek. pris 4 800 kr
 3. KAMPANJ till 25/4
  Royal soffbord rektangulärt från Cane-line
 4. KAMPANJ till 25/4
  Royal soffbord i teak från Cane-line
 5. KAMPANJ till 25/4
  Flip fällbord 80x140 från Cane-line.
  Cane-line Flip fällbord 80x140
  Specialpris 11 264 kr rek. pris 12 800 kr
 6. KAMPANJ till 25/4
  Flip fällbord 80x80 från Cane-line.
  Cane-line Flip fällbord 80x80
  Specialpris 8 448 kr rek. pris 9 600 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 837

Sida
per sida
Minskande ordning
Bord

Utebord för din uteplats

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom matbord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av utebord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av utebord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller balkongbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har stor trädgård. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från utebord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för din altan eller uteplats. Här kan du finna barstolar, utestolar, stapelstolar, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra utestolar finns i material som teak, konstrotting, aluminium och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av utebord. 

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.