Barbord

Ett barbord kan vara den perfekta lösningen för dig med en mindre balkong eller uteplats. Med en bargrupp blir det lite speciellt tack vare höjden.
Visa som Rutnät Lista

15 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ till 25/4
  Go barbord vit Cane-Line
 2. KAMPANJ till 25/4
  Drop matbord 150x90 cm lava grå Cane-Line
 3. KAMPANJ till 25/4
  Cut barbord svart Cane-Line
  Cut barbord svart Cane-Line
  Specialpris 10 032 kr rek. pris 11 400 kr
 4. KAMPANJ till 25/4
  Cut barbord i aluminium CaneLine
  Cut barbord vit Cane-Line
  Specialpris 10 032 kr rek. pris 11 400 kr
Visa som Rutnät Lista

15 produkter

per sida
Minskande ordning
Barbord

Barbord för din uteplats

Letar du efter ett barbord för din uteplats så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av små matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom barbord utomhus hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en bargrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler!

Barbord för mindre uteplatser eller balkonger

Ett barbord kan vara den perfekta lösning för dig med en mindre balkong eller uteplats. Med en bargrupp blir det lite speciellt tack vare höjden.

Barborden kan även användas på olika sätt. Placera barbordet fritt och låt vänner och familj stå runt det. Det går även att använda som ett extra serveringsbord eller låt gästerna mingla vid det.

Våra barbord

Barborden som finns i vårt sortiment levereras av väletablerade tillverkare som Cane-Line, Brafab, Houe med flera. Välkommen in och se barborden och vilka stolar som passar till hos oss.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.