Barbord

Barbord för din uteplats

Läs mer

Barbord för din uteplats

Letar du efter ett barbord för din uteplats så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av små matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. 

Se flera fina barbord från populära märken som exempelvis:

  • Hillerstorp
  • Houe
  • Brafab
  • Cane-Line

 

Förutom barbord utomhus hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för

utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en bargrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler!

 

Barbord för mindre uteplatser eller balkonger

Ett barbord kan vara den perfekta lösning för dig med en mindre balkong eller uteplats. Med en bargrupp blir det lite speciellt tack vare höjden. Barborden kan även användas på olika sätt. Placera barbordet fritt och låt vänner och familj stå runt det. Det går även att använda som ett extra serveringsbord eller låt gästerna mingla vid det.

 

Våra fina barbord 

Barborden som finns i vårt sortiment levereras av väletablerade tillverkare som Cane-Line, Brafab, Houe med flera. Välkommen in och se barborden och vilka stolar som passar till hos oss.

 

Möbler till härliga sommarkvällar

Saknar du härliga sommarfester med ljusa nätter och gott sällskap? Eller kanske du bara behöver ett trevligt platsbesparande bord för att bekvämt passa in på din uteplats, oavsett vad du planerar att använda ditt barbord för, har vi sett till att ha fantastiska barbord i olika stilar för att hjälpa dig att hitta ett perfekt match. 

Att hitta platsbesparande matgrupper behöver inte vara så svårt, det är därför vi har sett till att inkludera en mängd traditionella matgrupper med innovativ design så att du kan njuta av en bekväm matupplevelse med alla vanliga funktioner utan att oroa dig över att de tar för mycket utrymme. 

Så ta en titt på vårt fantastiska sortiment, oavsett om du ska smutta på hemgjorda cocktails eller sitta ner för att njuta av några av dina favoritmåltider, har vi allt.

 

Fina tillbehör till barbord

Välj bland vårt breda utbud av material; charmig rotting kommer att se bra ut med naturfärgad inredning. Stål ger ditt utrymme den eleganta industriella känslan medan konstrotting ger ditt hem ett elegant modernt look.

Vi har också ett urval barstolar som är fantastiska och perfekta för att skapa en väldigt elegant mix-match stil som är mycket trendig just nu. Skruva upp för komforten genom att lägga till några dynor för att skapa det perfekta utrymmet där du kan få ett ställa att dricka, äta och umgås med familjen hela dagen. 

Och om du är ute efter fler multifunktionella möbler, varför då inte kolla in våra härliga fotpallar för några praktiska förvaringslösningar som kommer att se bra ut i ditt matrum eller vardagsrum. Förvara alla dina kuddar och filtar säkert undangömt eller använd din fotpall för att förvara dina böcker och tidningar så att ditt uterum ser snyggt och stilrent ut, oavsett vad du har i din förvaring.

 

Köp ditt nya barbord på Hulténs idag

Hitta flera fina barbord är som enkelt kommer ingå i din inredning på din uteplats. Här på Hulténs älskar vi sommaren och allt som ingår i den perfekta sommarupplevelsen. Du hittar alltid ett stort urval av fina ute- och innemöbler som kompletterar alla trädgårdar, balkonger eller uteplatser. 

Här kan du också alltid få råd om du har frågor eller funderingar på några av våra många produkter. Du hittar också ett brett urval av tillbehör för allt som gäller uteliv och inne trivsel. Här älskar vi att vara utomhus och är experter på att skapa en mysig stämning med alla fina möbler och produkter. 

Hitta allt du behöver här och hitta ditt nya barbord på Hulténs idag.