Sidobord

Vi säljer sidobord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Hitta ditt favoritbord i vårt stora sortiment.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 252

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ till 14/3
  Mega sidobord från Cane-line
  Cane-Line Mega sidobord
  Specialpris 4 320 kr rek. pris 4 800 kr
 2. KAMPANJ till 14/3
  Royal soffbord rektangulärt från Cane-line
 3. KAMPANJ till 14/3
  Royal soffbord i teak från Cane-line
 4. KAMPANJ till 14/3
  On The Move Ø44 cm gul Cane-Line
  On The Move Ø44 gul Cane-Line
  Specialpris 2 430 kr rek. pris 2 700 kr
 5. KAMPANJ till 14/3
  On The Move Ø44 cm mocca Cane-Line
  On The Move Ø44 mocca Cane-Line
  Specialpris 2 430 kr rek. pris 2 700 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 252

Sida
per sida
Minskande ordning
Sidobord

Sidobord och avlastningsbord

Letar du efter ett sidobord till din soffgrupp, loungegrupp eller som frukostbord för uteplatsen så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av bord i olika storlekar och former. Vi säljer sidobord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom sidobord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en grupp som passar din uteplats bäst i vårt stora sortiment av utemöbler!

Inred med sidobord

Vi försöker erbjuda sidobord i olika material som kan passa in i många olika miljöer. Oavsett om bordet ska inne i ett uterum, ute på terrassen eller i trädgården har vi sidobord för ditt ändamål. Sidoborden i vårt sortiment levereras från välkända leverantörer och varumärken i utemöbelbranschen.

Med ett trevligt litet sidobord bredvid soffan eller fåtöljen får du inte bara mer förvaringsplats utan även yta för inredning och utebelysning eller någon grön växt som skapar en speciell stämning. Så känn dig välkommen att inspireras av våra sidobord.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.