Soffbord

På Hulténs erbjuder vi ett stort sortiment av små och stora soffbord. Ett soffbord kan vara en väldigt avgörande pjäs i inredning och det ska gärna matcha din övriga inredning.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 267

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Hornbrook soffbord Brafab
 2. Nyhet
  Erbjudande
  Varm soffbord 55x55 cm i teak och glas från Brafab.
  Brafab soffbord Varm 55x55 cm teak
  Specialpris 2 890 kr rek. pris 3 250 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 267

Sida
per sida
Minskande ordning
Soffbord

Soffbord för uteplats och uterum

Letar du efter ett soffbord till din soffgrupp eller loungegrupp så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av soffbord i stora och små storlekar av hög kvalitet. Du hittar soffbord i material som betong, konstrotting, teak, aluminium, plast och mycket mer. Vi säljer även soffgrupper och andra loungegrupper som gör sommaren perfekt. Många av soffborden i vårt sortiment går alldeles utmärkt att använda inomhus också.

Prisvärda soffbord för alla tillfällen

På Hulténs erbjuder vi ett stort sortiment av små och stora soffbord. Ett soffbord kan vara en väldigt avgörande pjäs i inredning och det ska gärna matcha din övriga inredning. Ett soffbord som blivit populärt på senare tid är marmorbord, ett väldigt vackert soffbord med många användningsområden. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av marmorbord från välkända varumärken. I vårt sortiment av soffbord finns även bord i betong, runt soffbord, marmor soffbord, soffbord i trä, teak soffbord och många fler. Vi för även många olika färger av soffbord som svart soffbord, vitt soffbord, brunt soffbord och många fler. Vi säljer även sidobord och avlastningsbord i många olika utföranden. Välkommen att hitta ditt soffbord, sidobord eller avlastningsbord hos Hulténs.

Soffbord för olika miljöer

När du bläddrar igenom våra soffbord finner du soffbord i olika stilar och material. Hulténs säljer soffbord från kända och väletablerade leverantörer och tillverkare. Använd filtreringen på vår hemsida för att förfina urvalet. Här finns soffbord som passar till stora soffgrupper för trädgård, uteplats och uterum samt mindre soffbord att ha till soffgruppen på balkongen. Något som kan vara bra att tänka på när det gäller val av soffbord är hur höga soffan eller fåtöljen som soffbordet ska stå till är. Välj därför ett soffbord som har en lämplig höjd och som passar till den befintliga soffgruppen. Är det något du undrar över när det gäller soffborden på vår sida är du varmt välkommen in i butiken eller kontakta vår trevliga kundtjänst på telefon, e-post eller chatten så hjälper vi dig. När du sedan bestämt dig för vilken modell som passar hemma hos dig köper du det enkelt och tryggt här online. Vi erbjuder snabba leveranser med tydlig information om leveranssätt och leveranstid för soffborden.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.