Bord

Letar du efter ett utebord, matbord eller utomhusbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet.
Now Shopping by
 1. Kategori Campingbord Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. BLACK WEEK KAMPANJ
  Wilkie fällbord i svart aluminium Brafab
 2. BLACK WEEK KAMPANJ
  Wilkie fällbord 72x72 cm vit Brafab
 3. BLACK WEEK KAMPANJ
  Wilkie fällbord 72 cm vit Brafab
  Wilkie fällbord 72 cm vit Brafab
  Specialpris 1 272 kr rek. pris 1 590 kr
 4. BLACK WEEK KAMPANJ
  Wilkie fällbord Brafab
 5. BLACK WEEK KAMPANJ
  Clip matbord i plast från Brafab
  Clip Matbord 80x80cm Vit Brafab
  Specialpris 1 904 kr rek. pris 2 380 kr
 6. BLACK WEEK KAMPANJ
  Clip matbord i plast från Brafab
 7. BLACK WEEK KAMPANJ
  Wisla campingbord grå 70x110cm Brafab
 8. BLACK WEEK KAMPANJ
  Volga campingbord Silver/Vit 60x80cm Brafab
Visa som Rutnät Lista

8 produkter

per sida
Minskande ordning
Bord

Utebord för din uteplats

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom matbord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av utebord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av utebord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller balkongbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har stor trädgård. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från utebord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för din altan eller uteplats. Här kan du finna barstolar, utestolar, stapelstolar, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra utestolar finns i material som teak, konstrotting, aluminium och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av utebord. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.