Bord

Letar du efter ett utebord, matbord eller utomhusbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet.
Now Shopping by
 1. Material Bamboo Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. BLACK WEEK KAMPANJ
  Level soffbord 41x81 cm grå Houe
  Level soffbord 41x81 cm grå Houe
  Specialpris 3 013 kr rek. pris 3 545 kr
 2. BLACK WEEK KAMPANJ
  Level soffbord 81x81 cm grå Houe
  Level soffbord 81x81 cm grå Houe
  Specialpris 3 659 kr rek. pris 4 305 kr
 3. BLACK WEEK KAMPANJ
  Four barbord 160x90 cm svart/bamboo Houe
 4. BLACK WEEK KAMPANJ
  Four barbord 90x90 cm svart/bamboo Houe
 5. BLACK WEEK KAMPANJ
  Four matbord 270x90 cm grå/bamboo Houe
 6. BLACK WEEK KAMPANJ
  Houe Four matbord aluminium
 7. BLACK WEEK KAMPANJ
  Four matbord 160x90 cm grå/bamboo Houe
 8. BLACK WEEK KAMPANJ
  Four matbord 160x90 cm svart/bamboo Houe
Visa som Rutnät Lista

8 produkter

per sida
Minskande ordning
Bord

Utebord för din uteplats

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom matbord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av utebord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av utebord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller balkongbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har stor trädgård. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från utebord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för din altan eller uteplats. Här kan du finna barstolar, utestolar, stapelstolar, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra utestolar finns i material som teak, konstrotting, aluminium och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av utebord. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.