Bord

Letar du efter ett utebord, matbord eller utomhusbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet.
Now Shopping by
 1. Material Betong Ta bort denna artikel
Populära filter Shopping Options
Visa som Rutnät Lista

9 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. BLACK WEEK KAMPANJ
  Tonga matbord 130 cm Artwood
  Artwood Tonga matbord 130 cm
  Specialpris 13 536 kr rek. pris 15 925 kr
 2. BLACK WEEK KAMPANJ
  Anson rektangulärt soffbord Artwood
  Artwood Tonga matbord 100x200 cm
  Specialpris 14 947 kr rek. pris 17 585 kr
 3. BLACK WEEK KAMPANJ
  Campos matbord 90x200cm betong Artwood
  Campos matbord 90x200 betong Artwood
  Specialpris 12 015 kr rek. pris 14 135 kr
 4. BLACK WEEK KAMPANJ
  Ashi U sidobord betong Artwood
  Ashi U sidobord 40x40 Artwood
  Specialpris 1 551 kr rek. pris 1 825 kr
 5. BLACK WEEK KAMPANJ
  Yoshi soffbord betong Artwood
  Yoshi sidobord 50x50 cm Artwood
  Specialpris 2 231 kr rek. pris 2 625 kr
 6. BLACK WEEK KAMPANJ
  Woodford brickbord i akacia och betong från Brafab
Visa som Rutnät Lista

9 produkter

per sida
Minskande ordning
Bord

Utebord för din uteplats

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom matbord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av utebord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av utebord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller balkongbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har stor trädgård. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från utebord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för din altan eller uteplats. Här kan du finna barstolar, utestolar, stapelstolar, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra utestolar finns i material som teak, konstrotting, aluminium och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av utebord. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.