Bord

Letar du efter ett utebord, matbord eller utomhusbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet.
Visa som Rutnät Lista

11 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. BLACK WEEK KAMPANJ
  Köp Brafab Maria soffbord 70 cm
 2. BLACK WEEK KAMPANJ
  Duo bord 60 cm Sika Design
  Duo bord 60 cm Sika Design
  Specialpris 2 563 kr rek. pris 3 015 kr
 3. BLACK WEEK KAMPANJ
  Duo cafébord 60 x 100 cm Sika Design
 4. BLACK WEEK KAMPANJ
  Nice soffbord 72x122 cm antik Sika Design
 5. BLACK WEEK KAMPANJ
  Nice soffbord 72x122 cm natur Sika Design
 6. BLACK WEEK KAMPANJ
  Lissabon soffbord 75x120 cm natur Sika Design
 7. BLACK WEEK KAMPANJ
  Praktö sidobord i rotting Hillerstorp
 8. BLACK WEEK KAMPANJ
  Kubor sidobord i grön rotting Brafab
 9. BLACK WEEK KAMPANJ
  Kubor sidobord i grå rotting Brafab
Visa som Rutnät Lista

11 produkter

per sida
Minskande ordning
Bord

Utebord för din uteplats

Letar du efter ett utebord, matbord eller trädgårdsbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom matbord till uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av utebord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av utebord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller balkongbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har stor trädgård. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från utebord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för din altan eller uteplats. Här kan du finna barstolar, utestolar, stapelstolar, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra utestolar finns i material som teak, konstrotting, aluminium och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av utebord. 

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.