Soffor

När sommaren kommer kan det vara skönt att inreda altanen med sköna och sittriktiga utemöbler. En trädgårdssoffa är en perfekt utemöbel för detta ändamål.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 465

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. Erbjudande
    Palleja hörnsoffa inkl. bord grå Brafab
  2. Erbjudande
    Midway soffa beige Brafab
    Midway soffa beige Brafab
    Specialpris 4 095 kr rek. pris 5 590 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 465

Sida
per sida
Minskande ordning

Soffor i olika material

När sommaren kommer kan det vara skönt att inreda altanen med sköna och sittriktiga utemöbler. En trädgårdssoffa är en perfekt utemöbel för detta ändamål. Vi erbjuder ett stort sortiment av utesoffor i olika material och utföranden. Du kan t.ex. hitta konstrottingsoffor i grå, svart och beige eller varför inte en hörnsoffa i klassisk obehandlad teak? Valmöjligheterna är måga i vårt sortiment av soffor till uteplatsen.

Bänkar för hela trädgården

I vårt sortiment av trädgårdsmöbler hittar du även bänkar till uteplatsen. En bänk kan skapa en väldigt trevlig känsla i din trädgård. Du kan till exempel ställa en trädgårdsbänk vid din ingång för att välkomna gäster. Våra bänkar finns i många olika material som teak, trä, aluminium, metall, konstrotting vilket ger den en stor valmöjlighet att matcha bänken till just din uteplats. 

Bänkar och soffor med snabb leverans

Det kan ofta vara tidskrävande och svårt att hitta soffor och bänkar på olika köpcentrum. Därför har vi samlat ett omfattande sortiment av trädgårdssoffor och trädgårdsbänkar i mägnder av material och olika färger. Här kan du sitta i lugn och ro och klicka fram den soffan du vill ha. Vare sig det är en hörnsoffa, konstrotting soffa, byggbar soffa eller en traditionell 3-sits soffa så är vi säkra på att du kommer finna en utemöblel efter dina villkor. Inspireras av trädgårdsmöbler och utemöbler hos Hulténs.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.