Soffor

En snygg utesoffa är en perfekt trädgårdsmöbel för avkoppling under vår- och sommarhalvåret. Trädgårdssoffor bidrar ofta till en härlig och avslappnad yta i din trädgård. Se vårt stora utbud nedan.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 250

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Rosita hörndel i grå konstrotting från Brafab
  Brafab hörndel Rosita grå
  Specialpris 2 990 kr rek. pris 3 790 kr
 2. Erbjudande
  Rosita hörndel i naturfärgad konstrotting från Brafab.
  Brafab hörndel Rosita natur
  Specialpris 2 990 kr rek. pris 3 790 kr
 3. Erbjudande
  Rosita avslutsdelar i grå konstrotting från Brafab.
 4. Erbjudande
  Rosita avslutsdelar i naturfärgad konstrotting från Brafab.
 5. Nyhet
  Erbjudande
  Belfort 3-sits soffa med högt ryggstöd i svart aluminium från Brafab.
 6. Nyhet
  Erbjudande
  Belfort 2-sits soffa i vitt med ställbara ryggstöd från Brafab.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 250

Sida
per sida
Minskande ordning
Soffor

Utesoffa för härlig avkoppling

En snygg utesoffa är en perfekt trädgårdsmöbel för avkoppling under vår- och sommarhalvåret. Trädgårdssoffor bidrar ofta till en härlig och avslappnad yta i din trädgård. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av soffor och loungesoffor. Här kan du hitta 2-sitssoffor, 3-sitssoffor, stora soffor, loungesoffa och mycket mer. Materialet som används i våra trädgårdssoffor är ofta teak, aluminium eller konstrotting då dessa är perfekta för utomhusbruk. Våra utesoffor håller både god kvalitet och god komfort. Detta gör att du kan ha trädgårdssoffan i många år framöver. 

Överdrag till soffa

Det kan ofta vara svårt att förvara utesoffor då den ofta är stor och svår att få in i garaget eller förrådet. Ett smidigt sätt att lösa detta på är att köpa överdrag till soffa. Ett möbelöverdrag till soffan gör att du slipper ta in den på vintern samtidigt som du skyddar soffan och därmed förlänger livslängden på den. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av just möbelskydd och hjälper dig gärna att hitta rätt skydd för din utemöbel. 

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.