Marbella – utemöbler i tidlös design för din unika uteplats

Marbella från Artwood är en serie utemöbler i konstrotting. De vackra och tidlösa formerna kombineras med god kvalité och sittkomfort. Seriens stil för tankarna till det klassiska och lyxiga New England och skämmer bort ögat med sin mjuka och inbjudande känsla. Marbella är definitivt utemöbler som man vill ha på sin altan eller på sin uteplats i en böljande trädgård. Samla vänner och familj för oförglömliga stunder och tillfällen i dessa högkvalitativa utemöbler.

 

Soffgruppen som låter er skapa en unik atmosfär

I serien ingår det en 3-sitssoffa, en fåtölj, ett soffbord samt en karmstol. Med sin klassiska och tidlösa design är det enkelt att kombinera seriens möbler med andra serier från Artwood. För en lite rakare och mer rejäl stil kan man välja att kombinera serien med Artwoods soffbord och matbord i betong eller för en mjukare och varmare känsla kan man istället kombinera med matbord och soffbord i vackert trä. Eller varför inte seriens eget soffbord tillsammans med valfritt matbord? Allt är upp till er och valmöjligheterna är stora med denna trevliga serie i högkvalitativ konstrotting. Det är dessutom enkelt att sätta till egna och personliga detaljer med hjälp av olika prydnadskuddar, plädar och andra dekorationer från Artwood. Med Artwoods sortiment är det lätt att hitta något som faller de flesta stilmässigt i smaken och lämnar få besvikna.

 

Högkvalitativa material i aluminium och konstrotting

Marbella har en hållbar stomme i aluminium som förhindrar utemöblerna från att rosta. Detta skapar tillsammans med den kvalitativa konstrottingen hållbara och vädertåliga utemöbler. Konstrotting är ett tacksamt material för utomhusbruk som är enkelt att underhålla med hjälp av lätt rengöring vid behov. Helst med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

 

Vi rekommenderar alltid att man använder ett passande möbelskydd för att skydda möblerna från väder och vind. Detta ökar utemöblernas livslängd och minskar på slitaget, så att man kan njuta av sina möbler i lång tid framöver.