Cane-Line

Play Prydnadskudde 50X50X12 cm Brown/Bordeaux

1 190 kr 1 400 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
1 190 kr 1 400 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line
Material Selected PP
Färg Lila; Brun
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
Djup 50 cm
Höjd 12 cm
EAN 5711877253974
Finns i vår utställning Ja
Lev.art nummer 5240Y203

Beskrivning

Komplett ditt möbelarrangemang med vackra, mjuka och praktiska dekorativa prydnadskuddar. Prydnadskuddarna finns i olika färger och tyger. Tyget är Selected PP, så att kudden är UV-resistent, antibakteriell och icke-allergiframkallande. • Omslag för prydnadskuddarna är tvättbara vid 30 ºC (Maskintvättning) • Utmärkt för både inomhus och utomhusbruk

 

MÅTT

Bredd: 50 cm

Djup: 50 cm

Höjd: 12 cm

 

Här visar vi Play prydnadskudde 50x50x12 Brown/Bordeaux från Cane-line.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 190,00 kr

Specifikationer

Märke Cane-Line
Material Selected PP
Färg Lila; Brun
Bredd 50 cm
Längd 50 cm
Djup 50 cm
Höjd 12 cm
EAN 5711877253974
Finns i vår utställning Ja
Lev.art nummer 5240Y203