Cane-Line

Stripe Prydnadskudde 50X50 Multi Blue Cane-Line

1 080 kr (1 200)
Mer info
Beställningsvara: ca 10 arbetsdagar

Beskrivning

Den visuella upplevelsen av möbler är alltid påverkad av rummet omkring dem. Oavsett om det är inne eller ute, att välja de korrekta golven, ljuset och accessoarerna kan göra att en loungegrupp blir en hit eller en miss. Stripe karaktäriserar din soffgrupp och skapar en trevlig miljö du kan kalla hem.

Material: Selected PP 

  • 100% Polypropylene 
  • Resistant mot UV-strålning
  • Avtagbar klädsel
  • Överdraget tvättas i 30º C 
  • Lämplig för både inom- och utomhusbruk

Skulle det bli nödvändligt kan du enkelt och lätt ta av överdraget och tvätta det i max 30 grader.

Här visar vi Stripe prydnadskudde 50x50 cm i färgen multi blue.

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Egenskaper

EAN 5711877134310
Färg Blå
Leverantörens Artikelnummer 5240Y27
Produkttyp Tillbehör
Material Selected PP
Bredd 50
Höjd 50
Längd 50