Specifikationer

Märke Houe
Färg Brun
Material Aluminium
Bredd 45 cm
Längd 45 cm
Djup 45 cm
Diameter 45 cm
Höjd 57,5 cm
Lev.art nummer 20901-4564

Beskrivning

Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet. 

Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan.

  • Designat sidobord från danska Houe
  • Speciellt system låter vattnet rinna av brickan
  • Tillverkat av pulverlackerat stål
  • Finns i tre olika storlekar

Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i duvblå.

Recensioner

Varumärke

Möbler i dansk design från Houe

Houe - ett danskt designhus. Företaget tillverkar prisvärda utemöbler och innemöbler i dansk design med en passion för prisvärd lyx. I Houes sortiment ingår både utemöbler och inomhusmöbler som alltid uppfyller företagets höga krav när det gäller design, pris och kvalitet. Möbler från Houe finns i ett stort urval färger och storlekar så att du enkelt kan inreda din uteplats på ditt vis. 

 

Stort urval av trädgårdsmöbler

Houe erbjuder ett stort sortiment av trädgårdsmöbler i aluminium, plast och bambu. Stora matbord, balkongmöbler, sköna gungstolar, sidobord och stapelstolar är några av de många utemöblerna som återfinns i Houes stora sortiment. En unik produkt för Houe är deras stolar med ergonomiska plastlameller i olika färger som sviktar något och därmed anpassar sig efter din kropp för maximal komfort. Du kan dessutom byta ut lamellerna om du någon gång vill byta färg på din stol, gungstol, solstol eller positionsstol från Houe. 

 

Designade utemöbler hos Hulténs

På Hulténs brinner vi för design och snygg inredning. Vi har ett noga utvalt sortiment av utemöbler och arbetar bara med varumärken som håller en hög kvalité på trådgårdsmöbler. I vårt sortiment kan du hitta allt för ditt hem, uteplats och uterum. Köp dina utemöbler hos Hulténs. 

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 233,00 kr

Specifikationer

Märke Houe
Färg Brun
Material Aluminium
Bredd 45 cm
Längd 45 cm
Djup 45 cm
Diameter 45 cm
Höjd 57,5 cm
Lev.art nummer 20901-4564