Specifikationer

Märke Cinas
Färg Brun; Natur
Material Bambu
Bredd 59 cm
Djup 61 cm
Höjd 79 cm
Lev.art nummer 3155032

Beskrivning

Noble är en loungestol från Cinas som kombinerar rustik charm med modern stil. Basen av stolen är gjord av naturlig bambu, som ger en slät och naturlig yta. Sitsen och ryggstödet är gjorda av högkvalitativt canvastyg och ger en bekväm och stödjande upplevelse. Även armstöden är tillverkade i canvas för att öka komforten.

Stolens eleganta design gör den perfekt för att använda i vardagsrummet eller sovrummet. Den ger en avslappnad och bekväm atmosfär som gör att du kan koppla av och njuta av din fritid.

Recensioner

Varumärke

Cinas grundades 1903 då under namnet Carl J. Nielsen och har sedan dess utvecklat en stark känsla för nordisk design som är deras kännetecken. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både utemöbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet. Alla produkter tillverkas av noggrant utvalda tillverkare i Fjärran Östern, där samarbetet har fungerat i generationer vilket säkerställer att produkterna alltid kännetecknas av hög kvalitet och vacker finish. Cinas har kombinerat skandinavisk innovation med hållbara och klassiska material för att producera en unik kollektion som är praktisk, bekväm, snygg och hållbar.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 668,50 kr

Specifikationer

Märke Cinas
Färg Brun; Natur
Material Bambu
Bredd 59 cm
Djup 61 cm
Höjd 79 cm
Lev.art nummer 3155032