Life’s better with Hulténs

Vi på Hulténs har en lång historia av entreprenörskap. Vår historia tog fart när vår morfar på 1970-talet höll torghandel i en by utanför Örkelljunga. Med egentillverkade möbler gjorde han sig ett namn, samtidigt som vi barnbarn lärde oss allt om möbelbranschen. Tillsammans tog vi, Anders och Krister Hultén idén vidare, och 1984 började vi sälja möbler på en parkeringsplats i Staffanstorp. Successivt växte vi och behövde allt större lagerhallar och 1997 öppnades vår butik här i Staffanstorp. Hulténs utsågs som årets entreprenör i Staffanstorp år 2021.

Hulténs expertis

Vår passion är att hjälpa dig skapa den perfekta miljön, skräddarsydd efter dina behov. På Hulténs har vi dedikerade och erfarna säljare som är redo att assistera dig. Du kan enkelt boka en tid för ett personligt telefonsamtal med en av våra experter. Vill du uppleva våra produkter och få personlig rådgivning, är du även välkommen att boka tid med en av våra säljare i butiken. För att boka en tid med våra kunniga säljare, ring oss på 046-250252.

Läs mer här

Besök vår butik

Välkommen till Hulténs butik i Staffanstorp! Upptäck vår rymliga utställning på 2600 m2, fylld med en imponerande samling av både inomhus- och utomhusprodukter. Oavsett om du letar efter den perfekta möbeln för ditt vardagsrum eller behöver inspirerande idéer för din trädgård, så har vi något för alla smaker och stilar. Våra erfarna och kunniga säljare står redo att guida dig genom vårt sortiment och erbjuda expertrådgivning.

Våra öppettider

Dedikerad kundtjänst

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda, men vi förstår att ibland kan det uppstå problem. Om du stöter på några svårigheter eller har frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig. Du kan nå oss genom att skicka ett mail till support@hultens.se eller ringa oss på 046-250252. Våra engagerade medarbetare är redo att assistera och lösa eventuella bekymmer du kan ha.

Kontakta oss

Säkra betalningar & omsorgsfulla leveranser

Vi prioriterar din trygghet och bekvämlighet. När det handlar om transport och betalning samarbetar vi enbart med pålitliga partners som DHL och Klarna. Med vårt noggrant utvalda nätverk av samarbetspartners kan du vara säker på smidiga leveranser och trygga transaktioner. Varje produkt du beställer packas med omsorg på vårt eget lager, för att säkerställa att den når dig i perfekt skick.