AFFÄRSIDÉ OCH VISION

Vår affärsidé är att erbjuda trädgårdsmöbler, grillar och inredning för ett njutningsfullt liv. Med visionen ”livet är bättre utomhus” erbjuder vi bra produkter, hög kvalitet, bred kunskap och ruskigt bra service. Dessutom sträcker sig vår vision längre än utomhusmöbler och grillar – för oss känns det självklart att också vara en partner när du skapar dina uterum oavsett vilka behov du har. Långvariga relationer med leverantörer, medarbetare och kunder är också viktigt för oss - vi vill ha en nära relation till alla vi samarbetar med. Med varaktiga relationer kan vi växa tryggt och säkert och vara helt säkra på att du som kund alltid hittar det du söker hos oss.

MER ÄN 40 ÅR I BRANSCHEN

I mer än 40 år har vi levererat trädgårdsmöbler för ett njutningsfullt utomhusliv. Vår historia tog fart när vår morfar på 1970-talet höll torghandel i en by utanför Örkelljunga. Med egentillverkade möbler gjorde han sig ett namn, samtidigt som vi barnbarn lärde oss massor om möbelbranschen och om affärer. Tillsammans tog vi, Anders och Krister Hultén idén vidare, och 1984 började vi sälja möbler på Konsums parkeringsplats i Staffanstorp, möbler vi lagerhöll i en container. Successivt växte vi och behövde allt större lagerhallar. 1997 öppnades det första varuhuset.

DET HÄR DRIVS VI AV

Hulténs har en lång historia av entreprenörskap. Vi är övertygade om att ett entreprenöriellt tankesätt lika mycket gynnar företaget och våra medarbetare som kunderna. För oss står kunden i centrum och vi arbetar hela tiden för att möta vad våra kunder vill ha. Målet för oss är att förnya produktsortimentet hela tiden så att du kan välja bland det senaste på marknaden. Vår drivkraft är att ha roligt på jobbet och vi älskar det vi gör.

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du produkter från välkända och etablerade leverantörer, men också produkter från lite mindre företag. Det gör vi för att vi vill kunna erbjuda ett brett produktsortiment som håller hög kvalitet och som tar hänsyn till hur våra kunder lever sina liv. Vi gör det också för att vi vill erbjuda våra kunder det där extra.

Se våra leverantörer

KONTAKTA OSS

Vill du komma i kontakt med oss eller se våra öppettider? Här informerar vi om hur du lättast kontaktar oss samt vilka tider och dagar vi har öppet.

Se våra öppettider >

TRYGGHETSGARANTI

Trygghet är viktigt för oss och vi vet att det är viktigt för våra kunder. Det betyder att vi alltid finns här om du har frågor som rör produkterna, kvalitén eller leveranserna. Vi har en nära relation till våra leverantörer och en bra dialog. Det gör att du mer än gärna kan höra av dig till oss om du har frågor. Tillgänglighet, hjälpsamhet och professionalism vill vi ska vara signifikant för oss. I Augusti 2016 erhöll vi symbolen Trygg E-handel. Då det kommer till transport och betalning samarbetar vi endast med pålitliga samarbetspartners som DHL och Klarna.