Life’s better outside

Vi erbjuder trädgårdsmöbler, grillar och inredning för ett njutningsfullt liv. Med visionen ”livet är bättre utomhus” erbjuder vi bra produkter med hög kvalitet tillsammans med gedigen kunskap och ruskigt bra service.

Mer än 40 år i branschen

Vi på Hulténs har en lång historia av entreprenörskap. Vår historia tog fart när vår morfar på 1970-talet höll torghandel i en by utanför Örkelljunga. Med egentillverkade möbler gjorde han sig ett namn, samtidigt som vi barnbarn lärde oss allt om möbelbranschen. Tillsammans tog vi, Anders och Krister Hultén idén vidare, och 1984 började vi sälja möbler på en parkeringsplats i Staffanstorp. Successivt växte vi och behövde allt större lagerhallar och 1997 öppnades vår butik här i Staffanstorp.

Det här drivs vi av

I mer än 40 år har vi levererat trädgårdsmöbler till våra kunder, och det vill vi fortsätta med. För oss står kunden i centrum och vi arbetar hela tiden för att möta vad våra kunder vill ha. Målet för oss är att förnya produktsortimentet hela tiden så att du som kund kan välja bland det senaste på marknaden. Vår drivkraft är att hjälpa dig skapa en härlig uteplats oavsett vilka behov du har.

Se våra möbler för livsnjutaren

Välkända varumärken

I vårt sortiment hittar du produkter från välkända och etablerade leverantörer, men också från lite mindre företag. Vi vill kunna erbjuda dig ett brett produktsortiment med olika typer av möbler, detaljer och solskydd som håller hög kvalitet.

Se våra leverantörer

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss eller se våra öppettider? Här informerar vi om hur du lättast kontaktar oss samt vilka tider och dagar vi har öppet.

Se våra öppettider

Trygghetsgaranti

Trygghet är viktigt för oss och vi vet att det är viktigt för våra kunder. Det betyder att vi alltid finns här om du har frågor som rör produkterna, kvalitén eller leveranserna. Vi har en nära relation till våra leverantörer och en bra dialog. Det gör att du mer än gärna kan höra av dig till oss om du har frågor. Tillgänglighet, hjälpsamhet och professionalism vill vi ska vara signifikant för oss. I Augusti 2016 erhöll vi symbolen Trygg E-handel. Då det kommer till transport och betalning samarbetar vi endast med pålitliga samarbetspartners som DHL och Klarna.