Merx Team

Paris Stol Grön/Creme

1 420 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Grön; Brun
Material Aluminium; Konstrotting
Lev.art nummer 78666

Beskrivning

Det är få personer som har undgått att sitta i en stol från Paris-serien. Många caféer och restauranger väljer denna bästsäljare som sitt förstahandsval. Det är inte svårt att förstå varför. Ramen är tillverkad av en lackerad aluminiumstomme med bambuliknande utseende på Ø 28 mm, vilket garanterar lätt vikt och enkel hantering samt stapling utan att ta upp för mycket utrymme. Sits och rygg är tillverkade av fiberrotting i en vacker vinröd/creme-färgad nyans. Paris-serien erbjuder både komfort och hållbarhet, och är ett utmärkt val.

Recensioner

Varumärke

Merx: När Kvalitet Möter Krav

I den pulserande världen av offentliga utemiljöer är Merx inte bara ett varumärke, det är en filosofi. Merx representerar en förtroendeväckande standard av möbler som är framtagna för att möta de allra tuffaste kraven i offentlig användning. Ryktet kring dem bygger på en enkel idé: när det gäller utemöbler, kompromissar de aldrig med kvalitet och hållbarhet.

Ett Bredare Perspektiv på Möbler

Merx bryter barriärer genom att erbjuda ett otroligt brett sortiment av möbler, noggrant utformade för att passa alla typer av offentliga utrymmen. Deras produkter är inte bara möbler; de är resultatet av omsorgsfullt arbete och dedikation som sträcker sig bortom det ordinära. Från stadscentrum till skolgårdar, parker till kommersiella komplex, erbjuder de en omfattande samling av möbler som är skapade för att inte bara överleva i, utan också förhöja, den offentliga miljön.

Hållbarhet i Varje Detalj

Deres engagemang för lång hållbarhet är det som sätter Merx isär. Varje produkt de skapar är en manifestation av deras fokus på långsiktigt värde. Genom att använda enbart material av högsta kvalitet säkerställer de inte bara att deras möbler klarar av det hårda klimatet och intensiv användning, utan också att de förblir lika eleganta och funktionella år efter år. De tror på att investera i framtiden och det gör de genom varje produkt som bär Merx namnet.

Slutord

Merx är mer än bara möbler. De är en symbol för överlägsen kvalitet, hållbarhet och enkelhet. När du väljer Merx, väljer du inte bara möbler, du väljer en livsstil som värderar både estetik och funktionalitet. Utforska deras sortiment idag och låt deras möbler förvandla dina utomhusutrymmen till en plats av komfort, skönhet och långvarig glädje. Välkommen till Merx, där kvalitet möter hållbarhet och stil möter funktion.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 278,00 kr

Specifikationer

Färg Grön; Brun
Material Aluminium; Konstrotting
Lev.art nummer 78666