• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Regatta loungestol i teak från Skagerak
Regatta loungestol i teak från Skagerak Regatta lounge stol teak Skagerak Regatta lounge stol teak Skagerak Regatta lounge stol teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Regatta lounge stol teak Skagerak

Leverans om 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
E99600
11 595 kr
Artikelnr
E99600

Loungefåtölj Regatta i obehandlad teak från Skagerak.

 

Koppla av denna underbara skapelse från danska Skagerak. Kombinera stolen tillsammans med någon av de andra möblerna i samma serie eller som solitär.

 

Design: Hans Thyge & Co.

 

Bredd: 75 cm

Djup: 72 cm

Höjd: 74 cm

Leverantörens artikelnummer 1970203
Varumärke Skagerak
Typ Fåtölj
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 75
Djup (cm) 72
Höjd (cm) 74

Lounge stol teak.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om skagerak

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.