Beskrivning

Rottingfåtölj Luna från Sika Design.

Denna läckra fåtölj är designad av Franco Albini och Franca Helg. Komplettera Luna fåtöljen med sittdyna och lösa ryggkuddar om så önskas.

 

  • Vackert hantverk
  • Design av Franco Albini och Franca Helg

 

MÅTT

Bredd: 102 cm

Djup: 79 cm

Höjd: 101 cm

Sitthöjd: 39 cm

 

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Egenskaper

EAN 5705540082152
Färg Natur
Leverantörens Artikelnummer FA-45-SU
Produkttyp Fåtölj
Material Rotting
Djup 101
Bredd 76
Höjd 102
Längd 76