Sika Design

Teddy Rottingfåtölj Natur

9 698 kr 10 775 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
9 698 kr 10 775 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Komplettera med

Specifikationer

Designer Viggo Boesen
Färg Natur; Beige
Material Rotting
Bredd 83 cm
Längd 100 cm
Djup 100 cm
Höjd 88 cm
Sitthöjd 33 cm
Sittdjup 56 cm
Lev.art nummer VB-17-SU

Specifikationer

Designer Viggo Boesen
Färg Natur; Beige
Material Rotting
Bredd 83 cm
Längd 100 cm
Djup 100 cm
Höjd 88 cm
Sitthöjd 33 cm
Sittdjup 56 cm
Lev.art nummer VB-17-SU

Beskrivning

Teddy är en rottingfåtölj i kollektionen ICONS från Sika Design. Till fåtöljer finns en fotpall med samma namn.

ICONS Kollektionen återupplivar Sika Designs ikoniska möbler från några av Europas mest skickliga och viktiga designers och arkitekter. Arne Jacobsen, Nanna och Jørgen Ditzel, Viggo Boesen och Franco Albini var alla pionjärer av deras tid - de bröt ny mark när de gjorde experimentella former med robusta material som bl.a. rotting. I ICONS kollektionen finner vi några av deras mest ikoniska formgivningar som Paris, Nanny, Belladonna, The Hanging Egg och många fler. Luta dig tillbaka och njut av klassisk och tidlös design i världsklass.

Vi rekommenderar att rottingmöbler används inomhus, i uterum eller på inglasade balkonger.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 9 697,50 kr